1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1895876

Sv: Förslagslådan
Lillberra: Vi har sträckt ut en hand till Timrå flera gånger och sagt att vi vill gärna utveckla samarbetet för att få Timråpodden att utvecklas och växa. Patrik Svedlund var väldigt engagerad men det har svalnat lite efter att han försvann tycker jag :) Man förstår ju att det inte har varit något prioritet när man spelat i Hockeyallsvenskan men nu borde man växla upp när det kommer till marknadsföring och exponering.

Jag har tagit kontakt igen gällande vårt samarbete och väntar på en återkoppling. Med samarbete menar jag inte att jag och Emil ska få någon belöning, gratis fika eller biljetter utan jag vill hitta ett sätt som gör det smidigare för oss att komma i kontakt med spelare/ledare utan att vi ska behöva tjata oss till gäster. Timrå ska kunna använda vår podd till att nå ut med information, vill dom att vi nämner sponsorer så välkomnar vi det :) Jag och Emil gillar poddandet och vill tillsammans med Timrå göra det så bra som möjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Förslagslådan
Timråpodden J: Finns en chans här för Timrå.

Då Lander tillhörde Oilers så lyssnade jag dagen EFTER på 2 h radiosändning från Edmonton om Hockey i allmänhet och Oilers i synnerhet 4 dagar i veckan. Läste en blogg om Oilers med 2 inlägg om dagen varje inlägg med ca 500 kommentarer.
Jag gillar att följa Timrå IK, laget och spelarna.

Timrå IK behöver få veta vad vill ha om vi ens vet det själva. Hur skulle vi fans vilja att det fungerar?
Jag vet vad jag vill ha: 2 st "dagliga" klubbägda poddar en riks om SHL och en om TIK som naven allt snurrar runt. Sedan är det extra allt utifrån det med Twitter, Facebook osv.

Jag tror att Timrå vill veta vad fansen tycker i den här frågan för en uppdatering av hemsidan räcker inte. Alla verktyg finns ju att göra det STORT till låga kostnader och ekonomisk generar detta mer i annonser och intresse än vad det kostar om det sköts rätt.
För mig är detta viktigare för Timrås långsiktiga sportliga resultat än något annat. Min teori stöds av tex Karskrona och Leks....aj där gick jag bet:
Utan intresse = dålig ekonomi = HA
Stort intresse = bra ekonomi = SM Guld
Vad vill ni ha och hur dvs i vilka kanaler vill ni ha eran information om och kring laget och hur ofta?
Kommentera

Sv: Förslagslådan
En sak Timrå borde kunna tjäna en slant på är att trycka ett antal av de spelarcitat på tröjor som myntades under slutspelet i år. Jag vet att det pratats om en del Modano-citat här tidigare, men här menar jag alltså citat från spelarna. T.ex.

Dahléns citat: "Den som ger upp nu lär jag aldrig förlåta".
Gallos citat (som jag inte har helt koll på just nu): Vi vann 3 matcher i rad mot Leksand, varför skulle vi inte kunna göra det nu (eller hur det sades, när vi låg under 3-1 mot KHK)

Fler förslag?
Kommentera