1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1895800

Sv: Förslagslådan
Knylan: Klubbägd "dagliga" ca 30 min. Ju större desto bättre. Finns stora fotbollspoddar men hockeyn är inte där än. Möjlighet? Speciella timråsegment? Ju fler som lyssnar desto större värden för klubben. 2 poddar Hockeydynamit och Timråpodden ges ut med klubbens stötning och resurser men med olika fokus?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Förslagslådan
Lillberra: Vi har sträckt ut en hand till Timrå flera gånger och sagt att vi vill gärna utveckla samarbetet för att få Timråpodden att utvecklas och växa. Patrik Svedlund var väldigt engagerad men det har svalnat lite efter att han försvann tycker jag :) Man förstår ju att det inte har varit något prioritet när man spelat i Hockeyallsvenskan men nu borde man växla upp när det kommer till marknadsföring och exponering.

Jag har tagit kontakt igen gällande vårt samarbete och väntar på en återkoppling. Med samarbete menar jag inte att jag och Emil ska få någon belöning, gratis fika eller biljetter utan jag vill hitta ett sätt som gör det smidigare för oss att komma i kontakt med spelare/ledare utan att vi ska behöva tjata oss till gäster. Timrå ska kunna använda vår podd till att nå ut med information, vill dom att vi nämner sponsorer så välkomnar vi det :) Jag och Emil gillar poddandet och vill tillsammans med Timrå göra det så bra som möjligt.
Kommentera

Sv: Förslagslådan
Lillberra: Ingen dum idé. En enkel mellanväg skulle också kunna vara att man använder sig av Facebooks livefunktion, på samma sätt som Hamrin gör. Nubben lär ju finnas på plats i allt högre utsträckning nu och då finns det väl ingen som helst anledning att bara citera honom i textform i samband med värvningar/förlängningar. Med livefunktionen förenklar man ju hela hanteringen också, slipper efterbearbetning osv.

Hoppas verkligen att vi kan förstärka marknadssidan nu och inte att man gör det så förbannat enkelt för sig. Visst är det väl positivt att vi kan erbjuda jobb för spelare som lägger av men vi måste ju fortfarande kräma ut max ur varenda krona.
Kommentera