1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1898815

Sv: Hockeysnack har dött
Otto1: Flyttar hit mitt inlägg från en annan tråd.

Nubben titta hit!
Citerar Erik Granqvist

"VM-målvakten något för Timrå?

24-årige Patrik Rybar har spelat för Hradec Kralove i den tjeckiska ligan och är kontraktslös sedan ett par veckor tillbaka. I SHL är det bara Timrå som letar efter en förstemålvakt i nuläget.

– Han har väldigt skönt stuk i målet. Han har bra struktur i spelet, är väldigt fokuserad och även fast han fick en tuff start i VM fortsatte han bara spela på.

– Det sa jag till (Niklas) Holmgren också (tv-kommentatorn i Viasat). O vad jag gillar Rybar. Men Holmgren sa: ”Han har ju knappt fått ett skott på sig”. Jag kollade på honom när inte pucken var i närheten, du vet, kollade lite extra. Rybar skulle vara en sådan."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Hockeysnack har dött
Sputnik: Rybar är klar för Detroit.
Låst ämne

Sv: Hockeysnack har dött
Sputnik: Ett sånt namn skulle nog få det att pirra till lite mer. Känns lite som att det börjar bli stressat, jag tror absolut inte att utgångspunkten var att värva någon amerikanare som man skummat förbi på EPs free agent-lista. Däremot förstår jag att vi nog lär landa i en sån lösning, vilket absolut inte behöver bli dåligt. Men det känns väl lite..... annat än hur man byggt laget i övrigt. Drömmen vore ju att kunna landa något man kan bygga lite långsiktigt på men det är nog något man får sikta på tills nästa år då man förhoppningsvis kan vara ute mycket tidigare och scanna.
Låst ämne

Sv: Hockeysnack har dött
MrMadhawk kommenterar Timrås nya bortasektion...
Låst ämne