1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1901352

Sv: Silly Season 2018/2019
Tikkare: Vi tar det en gång till. Ända fram till slutet av förra säsongen tror jag Timrå sålde väldigt måttligt med souvenirer. Knepigt att ha en extern supportershop när man har väldigt lite folk i den egna shoppen i arenan. Däremot tog det rejäl fart mot Leksand. Jag köpte exempelvis en munkjacka i barnstorlek i januari. Brorsan blev avundsjuk och nästa gång jag var i NHK i en av Leksandsmatcherna tänkte jag köpa till honom men då var modellen slutsåld. Tjejen i kassan sa att det tagit sjuk fart på slutet. Samma med halsdukar, där har ju klubben tagit fram en ny modell varje säsong. I början av säsongen kunde man välja på fyra-fem modeller. Nu finns bara en kvar, sannolikt för att gamla lagret sålts. Och det är enbart goda nyheter.

Så ditt trista gnäll på utbud kan dels bero på att man faktiskt tömt rätt mycket av det man har haft inne, dels att man inte kan börja säsongen med 100 artiklar i lager om försäljningen går trögt. Sen att det inte finns butik i Birsta - sannolikt är det hanterat med avtalet med Stadium.

Ge klubben en chans att kliva i SHL-kostymen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
El Maco: ok. Jag förstår. Men det är likt förbannat dåligt att som förbi passerande supporter inte kunna köpa en Timrå kepa eller halsduk på hela Birsta köpområde. Eller ska folk behöva åka in till Timrå centrum för att komma åt en souvenir? Finns det överhuvudtaget nån shop förutom den på arenan och webshopen?
Så jag köper inte allt det du skriver. Du får tycka det är trist gnäll. Jag tycker det är trist och förvånande att det inte gick att få tag på Timrå souvenirer på hela Birsta. Ett sånt mega köp centrum borde Timrå ta alla chanser att sälja och marknadsföra sig på. Må vara ett pyttelitet stånd bara. Men inte ens det!
Kommentera