1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581953 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1903194

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Klart att tappet av Didde känns för tillfället men kontentan av mitt förra inlägg var att det svänger snabbt i hockey. Tror att freddans filosofi och ledarskap var en stor bidragande fakto till Diddes utveckling, förhoppningsvis kan Falk få ut mer av sin potential och växa ut till en härförare. Hampus Larsson ttor jag kommer växa ännu mer och va en bra back på SHL nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: en sak jag tycker man kunde utläsa redan igår (förutom den allmänna bedrövelsen men som sagt, första träningsmatchen) var kortpassningsspelet. Visst var det många felpass under hela matchen men jag tycker man spelade sig ut försvarszon på ett sätt vi inte kunde göra förra säsongen. Det känns lite lugnande, att vi har höjt kompetensnivån på backsidan. Det kommer att bli viktigt mot aggressivt checkande motståndare till hösten.

Sen de som jämför drugge med Enock efter en träningsmatch. Sätt er ner i båten igen. Enock hade en hel säsong på sig att fila till sitt spel men fick avsluta på bänken, jag tycker vi ska ge drugge chansen att visa upp sig också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Någon annan som upplever att det blivit väldigt segt att köra hockeysnack i mobilen senaste tiden. Tar "evigheter" att ladda och låser mobilen(Android).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Sen får vi in Hållander och Olofsson med, dom ska bli ruskigt intressanta att se den här säsongen. Ska bli spännande att se hur laget formeras inför matcherna i helgen.
Kommentera