1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1906157

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ingmar Bergman, digerdöden, pesten och Nils Ferlin är fan glättiga muntergökar. Citerar: ”

”Det känns som att Freddan inte har satt en enda formation än och det kanske inte är så konstigt eftersom vi inte haft samma laguppställning i två matcher i rad på hela försäsongen. Hela försäsongen känns dåligt planerad med en meningslös resa till England, ett horribelt matchupplägg i sca och bara två matcher mot, på pappret, riktigt bra motstånd”.

Vad sägs om att arrangera den där ångestfestivalen i Timrå?

Vi söker en mörksvart festivalgeneral. Intresserad?

Resan till England var väl till stor del även ”teambuilding”? Är det meningslöst? Där håller jag med dig till 100%. Psykologi har inte funkat ever!

Hockeylirare ska nöta dumpa puck. Punkt.

Freddan är en oprövad tränare. Inte en enda jävla idiot skulle komma och påstå att han skulle kunna leda ett ungt lag genom HA direkt till SHL.

Ha ha. Det vore lika korkat som om Timrå IK skulle klara sig från ett kval i årets SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Vill inte göra mig till ovän med dig, men jag hävdar att hela försäsongen är väl genomtänkt. Freddan har valt att spela omväxlande mot sämre o bättre motstånd o prövat olika formationer. Freddan är väl medveten om lagets möjligheter i en högre division och därför har han så här på försäsongen prövat alla tänkbara uppställningar. Jag är optimist o tror fullt ut på "Freddans" agerande. Tror att laget klarar sig kvar i högsta serien.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det är klart det ser dystert ut, men vi ska inte glömma att det som sagt inte spelats en match med hela uppställningen på plats och femmorna satta. Kemin är inte där än och troligtvis, som spelet verkat vara, huvudena heller. Nu senast låter det åtminstone som om vissa börjar tända till inför allvaret, vi får hoppas det gäller samtliga i laget när det väl är dags. Sen vet jag inte hur träningsupplägget ser ut men vi kan väl hoppas att det legat i hårt med träningen även nu på försäsongen, så att vi inom kort kan börja få lite mer fart i spelet.
Men visst, jag inbillar mig inte att vi kommer klara oss galant i serien. Det kommer bli tufft.
Kommentera