1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582182 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1907453

Sv: Apropå nånting...
Olle: Vad beror det på att ni har sålt så dåligt?
– Jag vet inte vad det beror på, jag har ingen aning faktiskt.

Det är ju för att ni är så JÄVLA dåliga på att promota matcherna och tror bara att publiken ska dyka upp. Ha en bild på STs förstasida hela veckan, åk ut till skolor och dela ut ståplatsbiljetter, något erbjudande i clubshopen på matchdag, radioreklam m.m, finns så sjukt mycket saker man kan göra
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Så här funkar det tyvärr.. Dom lägger ut en annons på facebook om att det är en seripremier, typ.. thats it... Inte ett dugg spexat kan jag tycka. Allt som skrivs i ST är premium, så där måste man betala för att läsa. Utöver det händer inte mycket alls kan jag tycka. Hörde nån sa att det hängdes upp lappar på konsum i Timrå centrum ang matchen, vafan i helvette det funkade för 10 år sen kanske.. Dom måste fan vakna och börja sälja märket "Timrå IK"!! Inte bara via ett pappersark på konsum i Timrå, utan ut på stan eller birsta också.. Kanske besöka universitetet? Skolor? Slå upp ett jävla tält eller 2 i stan, birsta, timrå centrum? Marknadsföringen är sjukt dålig kring hockeyn. Det funkar inte som det gjorde för 10 år sedan när man gick på hockey för man älskade hockey och lukten av kok korv och kaffe... Publiken idag vill ha mer. Arena upplevelser mm.. Men att inte göra mer än att hänga upp lappar och skicka ut på facebook att det är match på torsdag då kommer hockeyn i medelpad aldrig locka mer än oss inbitna supportrar till matcherna( förutom mot kanske brynäs då".. P.S. känner din frustration..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Finns säkert otaliga sätt att fylla hallen första matchen, det borde vara en symbolhandling från föreningens sida att se till att det är så, allt annat är pinsamt.. "Har ingen aning faktiskt", man blir ju lite mörkrädd, finns det någon plan överhuvudtaget tro?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: här gäller det ju att blixtsnabbt ta efter etablerade klubbars tillvägagångssätt. Det är bara att inse att hockey nu är en underhållningsprodukt som folk köper, inte en livsstil som folk väljer. Inför varje hemmamatch måste det promotas som om cirkus jävla scott är i stan, varje gång. Oss gammgubbar behöver föreningen inte sälja lösnummer till för vi sitter ju här och spyr galla efter varje match ändå. Det är vad gammgubbar GÖR. Punkt. Men till barnfamiljerna och ungdomarna måste man sälja nåt häftigare, en upplevelse varje gång. Tyvärr har inte spelare som Molinder tillräckligt hög hatt eller tillräckligt snärtande cirkuspiska för att locka dom där barnfamiljerna.

Nu har vi tagit steget att börja sälja aktier i klubben (aktier som för övrigt är ren goodwill från aktieägarna/fansen, inte fan är det någon som kommer att ta del av några utdelningar), då är det lika bra att löpa hela linan ut och sälja denna produkt för vad den är. Cirkus Scott är i stan för en säsong, dags att marknadsavdelningen börjar marknadsföra. Och på den punkten vill jag bara tillägga: VAR fan är souvenirshoppen??!! På hemsidan stod det att den skulle vara nere ”nån dag”. Nu börjar det ha gått ”nån vecka”.

Det funkar inte att sitta naivt på kansliet och tro att det här ska bli ett självspelande piano. Jag har väntat ända sedan slutsignalen mot KHK att shoppa lös och inte ens nu när säsongen har börjat kan man handla nya prylar i shoppen. Ursäkta men det är så förbannat provocerande att citeras i media då med ”vi vet inte varför vi sålt så få biljetter”. Kruta igång hypen, marknadsavdelningen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Jag hade tänkt sia om en publiksiffra på 4423 pers, skriver ner det till 4041 pers
Kommentera