1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1907460

Sv: Apropå nånting...
Olle}: Ja det där med avsaknad av souvenirer blev man ju hånad för när man gnällde lite i somras. Föreningen hade gubevars fullt upp med annat, bygga lag osv.
Well, pardon my french men serien har börjat för SATAN! Var är souvenirerna? Var är laget? Var är marknadsföringen?
Frågor som bör ställas innan man frågar var publiken är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: timrå ik borde anställa nån som kan marknadsföring och PR. Jag var ju på Birsta i slutet av Maj och inte på ett enda jävla ställe på hela området gick det köpa nåt som hade med Timrå IK att göra. Totalt värdelöst och oacceptabelt även om det må så vara bara en HA klubb så borde man kunna köpa en halsduk och kepa, t shirt. Basic sakerna.! Men icke. Och det här påpekade jag och Nomaden och fick oss några rejäla skopor av proffsen här.
En lapp på konsum att Timrå spelar hemma mot Växjö ikväll håller inte längre som marknadsföring!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ja men ungar fyller år varenda dag, folk ser en bra match och får ett nytt favoritlag. Jag fattar inte vad problemet är? Dom byter sajt för souvenirshoppen, det här ska väl omöjligen behöva ta mer än en arbetsdag? En såld matchtröja motsvarar väl typ tre betalande sittplatser. Jag har ingen aning om vad shoppen drar in på en säsong men det kan ju inte vara mindre än vad det kostar en IT-konsult att migrera två hemsidor?
Kommentera