1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580620 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1910708

Sv: Apropå nånting...
roger_sundsvall: Jag kan inte fatta varför man inte trycker upp limiterade tröjor med actionbild på isen av olika spelare. T ex en tischa med Dahlen med hans citat "Bara en idiot utan hjärta hade lämnat Timrå" eller en tischa med Hauke "Årets Målvakt 2017/2018 eller varför inte en old classic med Manderville "Let's empty the tanks" (eller var det Sonneberg, minns fan inte)

Jag skulle köpa flera såna tröjor....Lätt....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
WifstaÖstrand: Souvenirsidan har säkerligen enormt mycket att jobba med, men vi ska komma ihåg här att det faktiskt är i stort sett fritt fram att ta fram lite egna grejer också. Mandervilletröjan du nämner (även om just det citatet är Sonnebergs) är ju något som Smokey tog fram på helt eget initiativ, sen gick väl försäljningen mycket via supporterklubben om jag minns det hela rätt. Bara ett litet inspel i debatten, verkligheten kommer alltid se ut som så att om man saknar något specifikt så är det alltid enklare att ta tag i det själv. Framförallt nu när klubben fortfarande lider av växtvärk.

Nu är jag personligen en av klubbens sämsta souvenirköpare genom alla tider men efter en snabb koll i webbshopen så är det väl ändå inte så jävla illa? Min koll på andra klubbars utbud är begränsat men detta känns väl väldigt standard? Betvivlar att någon klubb sätter sig och kuskar runt i hela Asien för att hitta helt unika leverantörer av haklappar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
WifstaÖstrand: Håller med fullständigt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
WifstaÖstrand: Sonnenberg
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det är ju fan i mångt och mycket samma produkter (och exakta bilder) man sett sedan början på 00-talet. Vad sitter det i? Full fantasilöst råder.

Varför kan man inte förmå sig ta nya snygga produktbilder? Låt spelarna stå modell eller ta högupplösta bilder framför en välbelyst vitpapp? Logotypen är suddig, utbudet skralt och fantasilöst. Vad är I effekt nytt? Att de schabbligt photoshoppat bort bakgrunderna på de gamla bilderna? Varför är örnprodukter kvar?

Bryr mig egentligen inte då jag inte köper värst mycket souvenirer själv så vill ju bara se att de som vill det kan göra det, men nu när det tog sådan tid så trodde jag det skulle dyka upp något proffsigt och inte bara det mest basala.

Väntar förgäves på dagen man får uppleva något i framkant online som Timråit
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
... Så skulle jag vilja ha den här låten i högtalarna när Timrå gör mål.
Framför allt från 11 sekunder in - riktigt skön mållåt!

www.youtube.com/watch?v=l8syGlAMTKA
Kommentera