1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581114 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1910865

Sv: Apropå nånting...
WifstaÖstrand: Souvenirsidan har säkerligen enormt mycket att jobba med, men vi ska komma ihåg här att det faktiskt är i stort sett fritt fram att ta fram lite egna grejer också. Mandervilletröjan du nämner (även om just det citatet är Sonnebergs) är ju något som Smokey tog fram på helt eget initiativ, sen gick väl försäljningen mycket via supporterklubben om jag minns det hela rätt. Bara ett litet inspel i debatten, verkligheten kommer alltid se ut som så att om man saknar något specifikt så är det alltid enklare att ta tag i det själv. Framförallt nu när klubben fortfarande lider av växtvärk.

Nu är jag personligen en av klubbens sämsta souvenirköpare genom alla tider men efter en snabb koll i webbshopen så är det väl ändå inte så jävla illa? Min koll på andra klubbars utbud är begränsat men detta känns väl väldigt standard? Betvivlar att någon klubb sätter sig och kuskar runt i hela Asien för att hitta helt unika leverantörer av haklappar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: huvudsaken är väl väl att shoppen är öppen och att det är årets souvenirer som säljs. Om det saknas en vimpeljävel eller en delkal till bilen, det må vara. Nu finns det prylar att köpa, nu kan folk köpa. Den där kepsen kommer man ändå inte att ha på sig på brorsans bröllop, poängen är att man kan stödja föreningen.

Personligen ska jag köpa x antal uppsättningar bodys till min blivande son så att han kan skita ner sig i Timrås färger hur ofta han vill, det har jag (bildligt talat) gjort hundratals gånger, det ska gudarna veta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: det är väl jävligt illa, 2 t tröjor, 2 hood tröjor. Nån kapsylöppnare, en liten vimpel. 2 kepsar och nån mössa och så match tröjor. Skrattretande värdelöst.! Och kepsarna är rent sagt fula.! Jag köper att klubben haft det tungt och att andra saker prioriteras. Men som du säger inte så illa det är ett hån rent sagt till supporters som vill köpa lite nya prylar.
Västerås hockey som spelade i div 1 ifjol och gått igenom kanske ett värre stålbad än Timrå har 20 ggr mer saker att välja på.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Nej jag sa inte att det var illa heller. Men mycket mera skulle kunna göras. Sedan handlar det om rättigheter. Jag har tryck upp tröjor själv i andra sammanhang till mig själv, till enstaka polare, gjort nån band-tröja etc. Finns flera bra onlinetryckerier. Men i våras t ex tänkte jag att en Dahlentröja med citat hade varit klockrent men då ska jag alltså sno någon fotografs bild jag hittat online? Det vill jag inte...Även om bifogad bild hade passat perfekt
Uppladdat:

450x300-dahlen-1.jpgdahlen-1.jpg

Kommentera