1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581992 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1913975

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Ont hade det inte gjort, men det vore inte rimligt någonstans. Tycker bara resonemanget att han hade gynnats av att stanna ett år till bara för att han blir fult neddragen och skadad är lite konstigt. Det värsta av allt är att ingen i Vancouver slängde handskarna och visar att det inte är okej att köra över doms bästa spelare, tror aldrig jag sett en NHL match där man inte står upp för sina rookies på det här sättet, skamligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: jag håller med dej fullständigt att ingen stod upp för Elias, det gjorde ont att se. Är väl pappa genen i en som slog in. Man vill ju pojken väl. Vidhåller ändå att 1 år till i SHL inte vart dåligt. KIllen är ju bara 19 år trots allt. Han har tiden för sig i NHL i många är fast han stannat 1 år till och byggt muskler.
Men dom kommer ge igen på den där killen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: det finns ju inte så många råskinn kvar i NHL som har den rollen längre. Men det kanske kan vara värt att värva någon till EP med tanke på att han går in och dominerar som junior och tyvärr inte kan försvara sig själv. Måste ha känts skönt för Wayne Gretzky att glida runt med Marty McSorley och veta att hundarna släpps lös om någon tar sig friheter.
Kommentera