1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1916745

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2018-10-25
TIK-Lund: att vi har ett par spelare som andra lag eventuellt skulle vara intresserade av är ju bra. Men små diamanter som ska bli till en strålande krona? Ignorance is bliss som man brukar säga.

Däremot finns det ju en positiv sak av den här raddan förluster och det är att det inte längre finns några förväntningar på laget. Vi presterar som alla förväntat sig på förhand, vi kan således bara överraska positivt från och med nu :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2018-10-25
Olle: Jag gör ett nytt försök!

Ojoj härinne är det ju svartare än synfältet hos en blind Sibetkaffeodlare med bakvänd skidmask och solglasögon under ett arbetspass i månförmörkelse!

Låt mig åtminstone vända glaset på solglasögonen! Anders Huss har iallafall sett inte helt överjävligt dålig ut hittills och någon fler har kanske eventuellt potentialen att utvecklas vidare under säsongens gång, de är ju trots allt små kaffebönsbajsar som vi för stunden famlar runt, blint och även troligen mållöst mot den förhoppningsvisa övergående men inte sannolikt passerande förmörkelsen för att sedermera tvättas/skalas/rostas till små fina mårdbajskaffebönor och längre fram i tiden skulle man eventuellt dryga ut påsen av gammalt sketet pulverkaffe från invasionsförsvaret stora tid till en marginellt lyxigare men i stort värdekass kopp kaffe som får endast de med javan beståendes av ovan nämnda pulverkaffe att höja på ögonbrynen. Sen får man absolut inte glömma att även fast de är världens dyraste kaffebönor i en annars medioker eller till och med undermålig kaffeblandning så är de inte mer än mårdbajskaffebönor.

Bättre?
Kommentera

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2018-10-25
Olle: En till positiv sak, vi är en 3 poängare ifrån 6e plats! även fast spelet vi visar upp nu inte tyder på det.
Kommentera