1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1919579

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Kerstin_k: hade du skrivit det i omgång 5 hade jag sagt att du var galen men jag är beredd att hålla med.

Det här med att stå med mössan i hand och säga ”ja men vi är ju nykomlingar” eller ”vad hade ni förväntat er med det här laget, det är ju normalt att torska” det snacket köper jag inte. Spelar man på högsta nivå så måste man göra allt som krävs för att vinna matcher och det gör inte den här klubben nu. Ingen skam att förlora mot Luleå, HV71 eller något annat lag i den här serien men SÄTTET man gör det på sticker så jävla mycket i ögonen. Svedbergs spel och matchningen av vissa spelare i det här laget säger ”vi har redan gett upp, gör vad ni kan och ingen kommer skälla på er om ni skämmer ut er”

Vi blir pissade på nu, det är semester att spela mot Timrå just nu, det är fanimej en jävla träningsmatch att spela mot oss. Ligger vi under med 2 mål? Äsch då latjar vi in 3 mål i nästa period och spelar av resten. Sen den här matchen, vem FAN släpper in FYRA mål i en och samma period? Vi har gått från att ha ett lag med 100% karaktär till ett lag med NOLL karaktär. Förvandlingen är helt otrolig.

Och igen, till dom som säger ”ja men det här visste vi om, laget är byggt för att överleva ett kval” vill jag bara säga: Det där är en jävla losermentalitet som inte hör hemma i tävlingsidrott. Är man nöjd av att bara delta, då kan man spela korpen. Att Wedin står och håglöst väser ur sig ”ja det rinner iväg”, det är provocerande att se. Var är känslorna? Släpper man fyra kassar i en period ska man vara fly förbannad och koka. Trodde aldrig jag skulle säga det men en spelare som Corso som öppet bråkar med tränaren och släpper handskarna på isen skulle vara en katastrof för ett väl fungerande hockeylag men förmodligen rena välsignelsen för årets Timrå IK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Olle: Ge mig en Corso. Han skulle hjälpa vår cori.
Det här gör bara ont. Men men, allt enligt Nubbens plan. Vi gick upp (minst) ett år för tidigt enligt honom. Föreningen var på långa vägar inte redo. Här och nu får man greppa halmstrået att vår fina start gör att vi inte är i avsågad sits, att det här förhoppningsvis är höstsvackan och att det finns gott om tid att agera. Det är långt till april. En hel jävla vargavinter emellan...
Kommentera

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Olle: Problemet är ju att detta lag inte kommer att överleva ett kval. Framför allt inte när det ända vi gjort fram till kvalet är att förlora.
Kommentera