1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1919558

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Olle: Funderar lite på om det är värt att köra vidare på Freddan. Det måste till nånting monumental. Det är ju inte det att vi bara spelar dåligt; vi är ju verkligen klappkass. Finns förmågan att "think outside The box", att bryta mönster och hitta sätt att vinna matcher. Blir lite tveksam när Svedberg står igen efter 5-6 dåliga matcher.

Det är ju inte första gången vi äger en första period till att allt rasar i andra. Det händer varje match. Hur jobbar coachen med det? Vad finns det för plan?! Som synes; inget. Det kanske behövs nya ögon på det hela? Alla börjar om på noll, hitta sina nya roller och bygga ett spel som kanske skulle kunna vinna nån match åtminstone. Nu är jag av den åsikten att man absolut inte bör entlediga tränare i första läget. Men jag blir lite fundersam. Vi kan ju inte spela pissdåligt, köra ett lagsnack efter match och sedan göra likadant match efter match. Då blir vi uppäten i fyra raka till våren.

Fortsätter vi så här får vi vara glada om vi vinner tio matcher till.

Och för guds skull; byt in Brattström och ge honom chansen ordentligt. Svedberg är inte där just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Kerstin_k: hade du skrivit det i omgång 5 hade jag sagt att du var galen men jag är beredd att hålla med.

Det här med att stå med mössan i hand och säga ”ja men vi är ju nykomlingar” eller ”vad hade ni förväntat er med det här laget, det är ju normalt att torska” det snacket köper jag inte. Spelar man på högsta nivå så måste man göra allt som krävs för att vinna matcher och det gör inte den här klubben nu. Ingen skam att förlora mot Luleå, HV71 eller något annat lag i den här serien men SÄTTET man gör det på sticker så jävla mycket i ögonen. Svedbergs spel och matchningen av vissa spelare i det här laget säger ”vi har redan gett upp, gör vad ni kan och ingen kommer skälla på er om ni skämmer ut er”

Vi blir pissade på nu, det är semester att spela mot Timrå just nu, det är fanimej en jävla träningsmatch att spela mot oss. Ligger vi under med 2 mål? Äsch då latjar vi in 3 mål i nästa period och spelar av resten. Sen den här matchen, vem FAN släpper in FYRA mål i en och samma period? Vi har gått från att ha ett lag med 100% karaktär till ett lag med NOLL karaktär. Förvandlingen är helt otrolig.

Och igen, till dom som säger ”ja men det här visste vi om, laget är byggt för att överleva ett kval” vill jag bara säga: Det där är en jävla losermentalitet som inte hör hemma i tävlingsidrott. Är man nöjd av att bara delta, då kan man spela korpen. Att Wedin står och håglöst väser ur sig ”ja det rinner iväg”, det är provocerande att se. Var är känslorna? Släpper man fyra kassar i en period ska man vara fly förbannad och koka. Trodde aldrig jag skulle säga det men en spelare som Corso som öppet bråkar med tränaren och släpper handskarna på isen skulle vara en katastrof för ett väl fungerande hockeylag men förmodligen rena välsignelsen för årets Timrå IK.
Kommentera

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Kerstin_k: Timrå sparkar inte tränare så glöm det.
Kommentera

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Kerstin_k: Nej han är verkligen inte där, även dom simplaste puckar som han bara ska plocka släpper han konstiga returer på.
Kommentera