1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1921107

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Vilken sågning av ST. Kan du peka på dom artiklar som pekar på skuldbeläggande? Jag läser inte alla artiklar men tycker inte jag sett någon text där dom är emot timrå ik. Senaste jag minns var när Jennifer Engström sågade Printz innan säsongen. Men det var en sågning av värvningen och inte laget. Annars tycker jag deras artiklar skrivs från Timrå IKs sida.

Sen det här om att "Skulle aldrig falla dem in att lyfta ett finger för positiv PR till TIK". Det är journalisternas och tidningens jobb att ge oss nyheter. Inte sälja produkter. Ersätter du TIK med ett annat företag så tror jag att du inser hur konstigt det låter.

Att kalla STs hockeysatsning för patetisk tycker jag är lite väl hårt. Visst kan dom göra bättre och skriv gärna vad du vill se förbättring på. Men det är en resursfråga. Dom skriver om allt i Sundsvall, inte bara timrå ik. Det är väl också upp till timrå att erbjuda ST några nyheter att skriva om? Som jag ser det så är ST ute hos timrå ik och kör intervjuer nästan varje dag. Vill timrå förbättra PR så borde dom sträcka sig ut till ST och prata.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
John Cena: Det har väl aldrig producerats lika mycket nyheter någonsin om Timrå IK? På papperstidningstiden var man glad över en helsida dagen efter. Nu sitter det någon och livesänder när materialaren tejpar om knoppen på målvaktsklubban. Jag tycker mittmedia gör ett jättebra jobb med sin sportbevakning. Och vill man inte läsa om Modo kan man hoppa över det. Själv uppskattar jag att jag kan läsa artiklarna i Nerikes Allehanda när Timrå möter Örebro och i GD när vi möter Brynäs i samma app utan extra kostnad. Ska man vara trött på något så är det textroboten som skriver meningslösa "rapporter" om gärdsgårdsserierna. Timrå IK (och GIF) får verkligen den uppmärksamhet de ska ha.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
John Cena: Suck. Jag håller ff inte med, ST:s sport öht är pinsam. Tycker jag.
Kommentera