1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

498247 inlägg · 6169 ämnen

Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!

1913998 · » Till forumet


Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Det här får man om man köper aktier. Tror inte att det har postats förut.

"Aktieägarförmåner
Att teckna aktier i Timrå Hockey hjälper Bolaget att förbättra lagets möjligheter till sportslig
framgång men kan också bli en bra affär. Dessutom ger ett aktieägande en större gemenskap
med lag och ledning. Utöver detta erbjuds även följande upplevelsemässiga förmåner.
Vid en teckning av minst:
Utdelningspolicy
När Timrå IK Ishockey AB redovisar en vinst överstigande 5 Mkr efter skatt avser styrelsen
föreslå årsstämman en aktieutdelning om 25% av vinsten att utdelas till aktieägarna.

1
1 928
Delägarhalsduk + plakett på delägarväggen i NHK arena

3
5 784
Ovanstående + unik matchtröja + 5st biljetter

5
9 640
Ovanstående + delägarträff med A-laget och ledningen inkl mat

10
19 280
Ovanstående + resa till bortamatch inkl mat

25
48 200
Ovanstående + loge för 8 pers på valfri hemmamatch

50
90 400
Ovanstående + PRAO en dag med A-laget

100
192 800
Ovanstående + NHL resa"
+12
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Pepins meddelar att aktieförsäljningen i Timrå IK Hockey AB startar den 18 oktober. Det går bra att registrera sig redan nu (klicka på länken)

Efter en riktigt bra SHL-inledning börjar det dra ihop sig till nyemission i Timrå. Teckningsstarten har senarelagts till den 18 oktober med anledning av att Timrå har pågående diskussioner om att skapa en särskild fond som ska stödja och utveckla ungdomshockeyn i regionen. Man vill komma längre i denna fråga eftersom man menar att det är en bra sak för både hockey och samhälle och att det därför kan underlätta nyemissionen. Timrås styrelseledamot Hans Selling säger i Sundsvalls Tidning att:

”Det är viktigt med samhällsengagemang i allt man gör i dag. Vi tror att många kommer tycka det är bra att pengarna man investerar inte bara är till för att stärka balansräkningen för Timrå IK.”

Förbered dig för teckningen!

För att kunna teckna aktier via dator, platta eller smartphone ska man vara medlem på Pepins. Det är helt kostnadsfritt, tar några minuter och kräver BankID. Det är dock en del text och siffror som ska fyllas i så ett förslag är därför att göra det redan nu så att det bara är själva aktieköpet som återstår när teckningen börjar den 18 oktober.

Gör så här:

Bli medlem genom att logga in på www.pepins.com

Klicka på ”Bli medlem! ” eller ”Sign up”

Fyll i uppgifterna och tryck ”Registrera”

Fyll i ”Profile”, identifiera dig med BankID samt besvara frågorna i ”KYC”

Detta är uppgifter vi måste begära av alla som blir kunder hos Pepins. Sedan är du redo för att köpa aktier i Timrå den 18 oktober.

Då kan du välja betalningssätt mellan bankdragning, kort, faktura eller Swish.
+1
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Kanon, jag följer detta FANTASTISKA lag lite på distans.
Cmore gäller här i Falkenberg. Vilken fantastisk start på säsongen och det var helt OK att förlora nere i Linköping så som det gänget spelat senare.
+3
Kommentera


Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Härligt! Vi har just passerat 2000 sålda säsongskort! (ligger på 2018 för närvarande) Det visar att det är många som vill vara med och bygga laget starkare. Vi ligger tom före AIK som har sålt 1942 kort! Det här känns positivt inför den kommande aktieförsäljningen!
+14
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
kulltorp: Jag tror att Matte G ÄR marknadsavdelningen. Han tycker nog att han helt plötsligt kommit på den ultimata marknadsförings-idén
+4
Kommentera


Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: ..du menar Matte G? Klubbens aktie utåt. Signaturen som gav idrottsaktien ett ansikte? Den brinnande supportern som helt plötsligt kommit på att man kan vara medlem i Hockeysnack när det vankas aktiesläpp?
..varning till känsliga tittare: ironi kan finnas i detta inlägg.
+4
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: satsar man 20.000 kr te x blir det en väldigt unik halsduk?
Nog vet jag att köpa aktier är ett lotteri. Det jag trycker på är att Timrå IK vart dåliga på att informera vad ett aktieköp innebär. Det har hux flux dykt opp en lallare som bara pratar hur bra det kommer bli bara vi köper Timrå aktier..aktier är lika med kapital. Kapital betyder pengar och vintsintresse i bästa fall. Men kan lika gärna gå åt andra hållet. Men kööööp bara... köööööp Timrå aktier...😁 ikväll vinner vi mot Brunäs
+2
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Jag förstår vad du menar, och hoppas precis som du att detta sköts betydligt mer professionellt än merchandise-härvan.
Men jag tycker detta är lite att blanda äpplen och päron. När jag köper en supporterpryl förväntar jag mig att få det jag beställt, hårdvara.
Köper jag en aktie i Timrå IK tycker jag det är mer mjukvara. Jag blir delägare i mitt hjärtas förening, jag lägger pengar på i mitt tycke en god sak och jag får en unik halsduk :-).
För att parafrasera en känd julaftonsfigur.
"Ett välinvesterad aktie ger en inre tillfredsställelse och är den grund på vilket mitt favoritlag vilar"
Ingen klockren liknelse men lite åt det hållet. Jag mår bra av att göra vissa saker, som att stödja Läkare utan gränser, Barncancerfonden och Timrå IK.
Och jag är inte ensam om att lägga en och annan krona på nåt utan att ställa krav på att få nåt tillbaka.

Men jag håller med dig att en produkt är betydligt enklare att sälja om man kan garantera något i retur. Men är det inte lite det som är grejen med aktier. Du kan aldrig på förhand veta utfallet av din investering. Förutom kanske då på aktier i en idrottsförening. Jag känner inte till någon sådan som gett någon större avkastning.

Alltid rött, alltid rätt!
+3
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
RunarUp: nää. Just därför ska man ta sig en funderare vart man lägger degen. Är det välgörenhet vi håller på med eller? Folk behöver veta vad dom får! Annars tror jag inte Timrå kommer sälja så många aktier. Hoppas för guds skull att det inte är samma spån som sitter på marknadshandeln inom support prylar.
+1
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Jag pratar inte om hur andra ser eller ska se på saken. Jag pratar enbart utifrån mig själv.
Tyvärr är det nog som du säger, man är väl en dumfan om man skiter i att maximera sin vinst/inkomst. Men jag är rätt säker på att jag inte är helt ensam i just det här fallet utan att detta mest är en idéell insats man gör.
Vill man göra pengar så förstår den normalbegåvade att det inte är idrottsaktier man ska investera i. Svårare än så är det inte.

Alltid rött, alltid rätt
+3
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
RunarUp: tanken är fin..tyvärr så fungerar inte världen idag med hjärtetänk. Allt handlar om pengar. Och det borde du oxå fatta iom att Timrå går ut med att vilja sälja aktier. Alla här har väl ett hjärta i Timrå. För den skullen behöver man väl inte va en dumfan. Ponera dom som tänker lägga 100 lax på aktier.. tror du dom tänker med hjärtat till 100 procent? Klart Som fan att dom vill ja avkastning. Ditt tänk är vackert..men det är inte 60 -70 idag. Money talks.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Jag är en passionerad Timrå IK supporter, precis som du själv, som hoppas att aktieförsäljingen blir en succé så att vi får lite finansiella muskler. Och det behövs. Titta på AIK som i våras tog in 9 miljoner (ej 11 som har uppgetts) och som nu satsar på att ta sig upp i SHL! (se länken) Jag tänker själv köpa ett par aktier därför att Timrå IK är laget i mitt hjärta och det är självklart att jag vill hjälpa till för att vi ska kunna etablera oss i SHL och även starta upp ett damlag/satsa på juniorerna. Eventuell avkastning i form av utdelning och medlemsförmåner är bara en bonus. Jag tycker, precis som du att det är jätteviktigt att informera alla intresserade om dom praktiska frågorna.gällande aktieköpet och hoppas att Timrå IK släpper den informationen snart. Jag är säker på att styrelsen tittar på vilket sätt Tingsryd och AIK som båda genomförde en aktieförsäljning i våras informerade och kommunicerade med privatpersoner och företag!
+3
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Denna aktie köper jag enbart med hjärtat. Att det skulle bli någon ekonomisk avkastning på denna tror jag inte en sekund på, och det skiter jag högaktningsfullt i.
Blir resultatet att det hjälper till att etablera Timrå i SHL så är den vinsten så oerhört mycket större för mig än några tjugor in per år.
Allt är fan inte ekonomi - med mer hjärta så skulle världen se så mycket bättre ut.

Alltid rött, alltid rätt!
+16
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: jag förstår att du är en förespråkare för Timrå IK. Och vill sälja. För det är ju det handlar om. Vi supporters och även andra köper ju en sak man tror ska ge avkastning. Jag handlar lite med aktier på hobbybasis så jag vet vad det handlar om. Jag tycker att Timrå IK vart dåliga på att informera vad det innebär att köpa en aktie. Visst..ni har gått ut med att som aktieägare får man vissa förmåner. Men i en region som Sundsvall som präglas av arbetar mentalitet så kan det vara lite läskigt att köpa aktier. Och 99 procent av Timrås supporters är nog just arbetarfolk. Informera allmänheten vad det innebär att köpa en aktie.! Inte bara fördelarna för Timrå IK. Där tror jag aktieköpen skulle öka. Var tydliga vad ett aktieköp innebär.!! Själv ska jag köpa 4 st. Mitt mål är att bidra till klubben och är beredd på förlust oxå. För det är ju det de handlar om.. vinst eller förlust! Jag hoppas och tror givetvis att det ska bli bra. Men allt styrs av världs ekonomin. Det ska man komma ihåg.!
Ikväll så vinner vi ödmjukt mot våra grannar i syd. Brynas if.
+6
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
JobbaPuck: Var och en väljer naturligtvis själv hur många aktier man vill teckna sig för men det är viktigt att Timrå IK får in både många små men även medelstora och större aktieägare; Titta på Tingsryd som gjorde en aktieförsäljning i våras där priset för 1 aktie låg på 1923kr (året då föreningen bildades) Vårt aktiepris ligger på 1928kr. De hade som målsättning att få in 5 miljoner. De fick in 7 miljoner!.Vi har som målsättning att få in minst 6 miljoner .... En vecka innan teckningsperiodens slut meddelade TAIF att 544 företag och privatpersoner valt att teckna sig som aktieägare. 3017 aktier hade sålts till ett värde av 5.801;691 kr. Pga stort intresse förlänges teckningsperioden med en vecka och efter en stark slutspurt hamnade man på 7 miljoner! Succé för Tingsryd. Nu är det upp till oss!
+1
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Härligt! Som aktieägare kommer du att få delägarförmåner som snart kommer att publiceras på Timrås hemsida då teckningsperioden startar den 6 oktober. Styrelsen håller på att ta fram förslag på förmåner om man köper 1 aktie alternativt 5, 10, 30, 50 elller 100 stycken. Det vi vet idag är att 1 aktie ger dig rätt till ett Diplom och en UNIK HALSDUK som visar att du är aktieägare. Ovanstênde + biljetter till ett antal hemmamatcher + en signerad matchtröja + inbjudan till träff med laget/ledningen + säsongskort kan vara övriga alterntiv. Snart vet vi. Det är också viktigt att förstå att ett aktieköp i Timrå IK inte är ett bidrag utan en investering med goda möjligheter till utdelning i framtiden Nu när vi har chansen att stötta TIK då tar vi den!
+4
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: AIK samarbetade också med Pepins i sin nyemission och presenterade det hela via en aktieskola (se länk). Observera också delägarförmånerna som aktieägarna erbjöds. Ska bli intressant att se vad vi kommer upp med!
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse på Mon: Ja jag håller med dig men kanske dom bara vill testa intresset. I vilket fall som helst så kommer alla som gjort en intresseanmälan att kontaktas av Pepins. Teckningsperioden som börjar den 6 oktober är själva startskottet för registreringen av delägarskap i TIK
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Får man återkoppling från Pepins eller Timrå IK den 6 oktober alltså? Lite konstigt kan tyckas att man inte skulle ange antal vid intresseanmälan. Nu svävar ju TIK i total ovisshet om intresset...
+1
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Axle San: Man ska kunna handla med aktierna på Pepins.com. Aktierna du köper i TIK innebär att du blir delägare i aktiebolaget och har rätt att få utdelning om styrelsen beslutar om det. Det är alltså en investering och inte ett bidrag. Du får också delägarförmåner som snart kommer att publiceras på Timrå IKs hemsida!
+3
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse på Mon: Ok då är det när du tecknar dig för aktier dvs under teckningsperioden, som börjar den 6 oktober och pågår 5 veckor, som du väljer antal aktier du önskar teckna. Normalt sett får du tilldelningsbesked efter avslutad teckningsperiod och då betalar du
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Kommer dessa aktier sedan att handlas på börsen eller vad har man dom till?
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse1: Jag håller med dig om att det är viktigt att göra det så enkelt som möjligt för alla att kunna registrera sig för aktien och alla är som du säger inte bekväma med en registrering via nätet. Ett alternativ är en anmälningsblankett för teckning av aktier som delas ut på strategiska ställen eller som skickas hem till den intresserade tillsammans med prospekt och svarskuvert. Det måste också finnas tel nr och e-postadress till ett par personer som kan besvara alla frågor!
+1
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: jag har gjort intresseanmälan men inte sett nåt om antal...
+1
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse på Mon: Nej. Frågan om antal aktier görs i intresseanmälan och betalning görs efter teckningsperiodens slut
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse på Mon: Du kan lämna in en intresseanmälan redan nu hos Pepins som vi samarbetar med och som håller i själva nyemissionen (se länken). Teckningstiden planeras starta den 6 oktober och pågår i 5 veckor tom 10 november såvida inte den förlängs. Men vänta inte för länge, ett tidigt momentum kommer locka fler investerare!
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
jå1: Dock tråkigt med det negativa i media.
+2
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse på Mon: När försäljningen startar väljer ju du själv om du köper en eller fler!
+1
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
jå1: ställs frågan om antal samma dag som betalning?
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse på Mon: ”Från början var det tänkt att aktien skulle finnas till försäljning från och med torsdagen 27 september, men starten har skjutits fram till lördag 6 oktober.

– Det blev så eftersom vi hade lite strul med pappersexercisen som skulle göra så att allt blir klart, säger Backlund.”
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Nån tidplan när man får teckna antal?
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
JobbaPuck: just nu kan man väl inte anteckna sig för antal aktier? Bara anmäla intresse?
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Media vill ju vrida och vända på allt. 400 intressenter är inte lika med en aktie per skalle. Redan på pressknferensen sa Backlund att det var en snubbe som valt det största paketer a 100 aktier.
+19
Kommentera


Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Kovalchuk: Mediatub? Du menar Kalles kaviar?
+1
Kommentera


Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg:
Tänker köpa några aktier , men har inte anmält intresse än. Hoppas vi är fler som tänker likadant.

Snart hänger den ny mediakuben på plats. Man får väl hoppas på att Klubben har en plan för hur denna händelse skall kunna maximeras i media så att publiken sluter upp.
Han man "väldens" största Mediakub så skall det fan märkas.
+6
Kommentera


Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare:Jag hoppas kunna köpa ett par också! Skoj att vi är igång nu med aktieförsäljningen. Man pratar om en målsättning att få in 6-10 miljoner (Tingsryd fick in 7 miljoner) men jag tycker vi ska sikta högre än så. AIK fick in ca 11 miljoner och där någonstans tycker jag vår målsättning ska ligga. 5000 aktier = 9.6 miljoner Hoppas också att vi får någon form av uppdatering hur det går under de här 5 veckorna
+8
Kommentera


Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Jag hoppas att man gör det enkelt för så många som möjligt att registrera sig för Aktien, alla är inte bekväm med registrering via nätet.TIK har många äldre supportrar som säkert vill köpa om det inte blir för omständigt.
Saknade flygblad med info, i matchen mot Färjestad.....Känns som otroligt viktigt att få ut informationen till alla. 5-veckors lansering är inte så mycket.
+2
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Om du köper Timrå aktier så får du säkert souvenirer på köpet och blir delägare! Det viktiga är att förstå att den kommande aktieförsäljningen är mycket viktigare än souvenirförsäljningen!
+5
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
jokklas: Om näringslivet inte stöttar oss tillräckligt så får vi hitta andra vägar; Var det inte någon privatperson som lånade Giffarna 5 miljoner? Aktieförsäljningen kan dra in en hel del pengar tror jag och att den lyckas är jätteviktigt för att vi ska kunna etablera oss i SHL till att börja med samt satsningen på juniorerna och ett damlag.. Vår emission av aktier är satt till ett belopp mellan 6-16 miljoner. Tingsryd drog in 7 miljoner och AIK ca 11. Vilken summa tror du vi kan få in? När det gäller marknadsföringen av aktieförsäljningen så tror att om vi kunde få hjälp av en person som många ser upp till dvs en kändis så skulle det få fart på det hela. Mun till mun metoden och sociala medier är ju också något som alltid fungerar och som är gratis..Sedan är frågan om vi ska lägga in en uppdatering av hur mycket pengar som kommit in på Timrås hemsida precis som Tingsryd gjorde?
+2
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: En jämförelse med Skellefteå blir alltid haltande utifrån deras speciella stöd (ekonomiskt) från näringslivet. Däremot blir det en gilla på grundbudskapet att köpa aktier i föreningen! :-)
+2
Kommentera

Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Grabbarna sliter i match efter match, byte efter byte och vi supportrar inspirerar laget genom att under matcherna driva på dom. Vi känner stolthet och passion för det röd-vita laget! Nu har vi och alla andra som älskar Timrå IK en ny stor möjlighet att hjälpa våra hjältar framåt genom att köpa aktier i TIK och bli delägare! Tveka inte! Nu har vi chansen att etablera oss i SHL, starta ett damlag och fortsätta satsningen på våra juniorlag. Marschen mot SM-GULD gör vi tillsammans. Varför skulle inte Timrå IK kunna göra det som Skellefteå AIK har lyckats med? Investeringar behövs om vi ska kunna få uppleva samma härliga känslor som vi hade I Karlskrona i våras. SHL är en stentuff liga och våra största konkurrenter i HA: AIK,MoDo och Leksand rustar för fullt; Aik drog in ca 11 miljoner i sin försäljning av aktier nyligen; Vi vill inte vara sämre än dom utan vi satsar på 16 miljoner!. Köp 1 Timrå IK aktie eller 2, 5 10, 100 stycken, berätta för dina närmaste och be dom sprida budskapet!
+36
Kommentera

1913998 · »