1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577870 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1927153

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Olle: Håller med så in i helvete. För mig är det helt uppenbart att det förhåller sig så, jag behöver bara gå till mig själv. Jag är inte intresserad av att vara delägare i ett mediokert HA-lag för att pengarna ska gå till dam och ungdomsverksamheten. Vackert och viktigt som sagt, men jag är inte PK nog att hålla det högre än ett A-lag som klarar SHL-kontraktet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Jag kan ju tycka att om man väljer att gå ut med en aktieförsäljning så är det ju definitionsmässigt i grunden en affärsmässig verksamhet man påskiner att man sysslar med. Därav borde också följa att pengarna bör investeras i sådant som leder till att verksamheten utvecklas i en ekonomiskt positiv riktning. Där ingår då självklart att undvika ekonomiska motgångar vilket en nedflyttning normalt brukar innebära. Om däremot syftet med aktieförsäljningen primärt handlar om att stötta diverse förvisso hedervärda men ändå inte affärsmässigt inriktade alternativa satsningar så bör man nog istället inrikta sig mot insamlingar och dylikt.

Med detta sagt, så kan jag till viss del förstå den upplevda taffligheten bakom hela konceptet, då klubben gick upp "för tidigt". Samtidigt kan också detta lätt bli en bekväm filt att gömma sig under för att bortförklara bristen på professionalitet. Det jag själv kan känna att jag saknar när jag ser någon uttala sig från klubben, alternativt läser något från klubbens undermåliga sociala interaktionsavdelning, är att det saknas det driv och den anda som man pratat om att laget ska ha. Dvs att vi ska vinna på att vi jobbar hårdare och kämpar mer än motståndarna.

Just denna inställning borde gälla på alla nivåer i klubbens situation om man vill etablera sig, inklusive ledning, supporterkontakt, och marknadssida, oavsett ekonomiska resurser. Det saknar jag, då det kan anas att dessa tjänster till viss del utförs av gammal vana och inte glödande eld.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Förövrigt så anser jag att alla som länkar till artiklar som är låsta för kreti och pleti bör förstöras.
Kommentera