1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1927137

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
RunarUp: jag kanske är ute och cyklar nu men jag ifrågasätter vad aktiepengarna ska användas TILL och undrar om inte det är ett av skälet till det skrala intresset. Vi har ett skört lag som kommer få slita för att hålla sig kvar i högsta serien och då ska man skramla till ungdomsidrotten och damlaget? Visst är det viktigt att ha en klubb som är inkluderande och möjliggör för både tjejer och ungdomar att spela hockey, det är superviktigt men är det viktigare än att ha ett lag i högsta serien (och allt som kommer med detta)?

Jag tror man hade skrapat ihop mer pengar om man aviserat att pengarna kan användas till värvningar (som laget fullständigt skrikit efter hela säsongen). Tillskott till ungdomssidan kan man väl ordna när man etablerat sig? Felriktad aktieförsäljning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Olle: "Visst är det viktigt att ha en klubb som är inkluderande och möjliggör för både tjejer och ungdomar att spela hockey, det är superviktigt men är det viktigare än att ha ett lag i högsta serien (och allt som kommer med detta)?"

I längden, ja.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Olle: Det kan säkert vara så.
Men åtminstone en del av pengarna lär väl hamna i seniorverksamheten. Jag har i alla fall inte läst att hela pengen ska gå till ungdoms- och damhockeyn.
Som många andra tror jag detta är nådens år för oss. Åker vi ur kan det betyda en evig Golgatavandring i lägre divisioner, hänger vi kvar finna det goda chanser att vi kan etablera oss på sikt.

Så om säg, 40-50% av försäljningen går till representationslaget, så kan det kanske ändå skapa förutsättningarna för spetsa laget tillräckligt för säkra kontraktet.
Så min övertygelse är ändå att man gör nytta för Timrås SHL-överlevnad om tecknar några aktier.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Olle: Håller med så in i helvete. För mig är det helt uppenbart att det förhåller sig så, jag behöver bara gå till mig själv. Jag är inte intresserad av att vara delägare i ett mediokert HA-lag för att pengarna ska gå till dam och ungdomsverksamheten. Vackert och viktigt som sagt, men jag är inte PK nog att hålla det högre än ett A-lag som klarar SHL-kontraktet.
Kommentera