1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577856 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1926915

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Har vi inte ältat det här färdigt snart? Det börjar bli lite rättshaverist-varning över gnället här.
Alla är överens om att Timrås marknadsföring har enorma brister. Allt runt omkring måste bli bättre. Punkt.
Men vad gäller aktierna så tror jag väldigt få köper med plånboken, vi som har tänkt köpa köper i det här fallet till 100 procent med hjärtat. Vill man tjäna en slant har jag svårt att hitta nåt sämre alternativ än att satsa på en idrottsförening.

Men som många har sagt tidigare. Har man råd och brinner för Timrå IK köp någon/några aktier till dig själv och andra i julklapp. Det gör skillnad.

Alltid rött, alltid rätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
RunarUp: det är väl ingen jävla välgörenhet man ska hålla på med, Räcker det inte att köpa matchbiljetter, souvenirer, korv m m. Sen handlar det inte om att tjäna några spänn, men jag tycker man ska ha den rätten att få veta vart degen går nånstans. Är folk så jävla ointresserade av sin egen plånbok så dom bara köper för att det är just Timrå IK får stå för dom. Jag köper defenetivt efter plånboken. Men så har jag inga skulder heller. !!
Och jag är helt säker på om tomtarna på marknads avd gjort en bättre reklam för aktieförsäljningen skulle fler köpa aktier. Men jag ska köpa några aktier och sticka in några tusingar i Timrå IK.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
RunarUp: jag kanske är ute och cyklar nu men jag ifrågasätter vad aktiepengarna ska användas TILL och undrar om inte det är ett av skälet till det skrala intresset. Vi har ett skört lag som kommer få slita för att hålla sig kvar i högsta serien och då ska man skramla till ungdomsidrotten och damlaget? Visst är det viktigt att ha en klubb som är inkluderande och möjliggör för både tjejer och ungdomar att spela hockey, det är superviktigt men är det viktigare än att ha ett lag i högsta serien (och allt som kommer med detta)?

Jag tror man hade skrapat ihop mer pengar om man aviserat att pengarna kan användas till värvningar (som laget fullständigt skrikit efter hela säsongen). Tillskott till ungdomssidan kan man väl ordna när man etablerat sig? Felriktad aktieförsäljning.
Kommentera