1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580907 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1927182

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
RunarUp: det är väl ingen jävla välgörenhet man ska hålla på med, Räcker det inte att köpa matchbiljetter, souvenirer, korv m m. Sen handlar det inte om att tjäna några spänn, men jag tycker man ska ha den rätten att få veta vart degen går nånstans. Är folk så jävla ointresserade av sin egen plånbok så dom bara köper för att det är just Timrå IK får stå för dom. Jag köper defenetivt efter plånboken. Men så har jag inga skulder heller. !!
Och jag är helt säker på om tomtarna på marknads avd gjort en bättre reklam för aktieförsäljningen skulle fler köpa aktier. Men jag ska köpa några aktier och sticka in några tusingar i Timrå IK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Aktieförsäljningen är ingen välgörenhet, det är en investering (ekonomisk och med hjärtat för den förening vi älskar) Aik som vill upp till SHL fick in ca 9 miljoner kr och Tingsryd 7 miljoner i sin aktieförsäljning.(från företag och privatpersoner) Mora IK har lanserat spelarstödet (se länk) för att kunna värva 2 bra spelare och har just värvat in en tjeckisk landslagsspelare för att öka sina chanser att hänga kvar. Vad kommer pengarna från vår egen aktieförsäljning att användas till?
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkareskall börja med att säga jag bor och jobbar i Timrå, samt vurmar om hockeyföreningen som jag anser hör hemma i shl. Men det här med aktien som man kan köpa?! Är det inte lik väl man säger det är ren och krass sponsring? Köp aktie = skänk X pengar till föreningen. För du kommer aldrig se röken av dem eller i något forum ha nån nytta tillbaka med det. Mkt märklig och diffus marknadsföring mm.
Kommentera