1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581170 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1937367

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Nisse på Mon: Det är ett amatörmässigt marknadsföringsprojekt, det håller jag med om. Men jag valde att strunta i formen och mer titta på vad jag som passiv supporter för en gångs skull kunde bidra med. Istället för att bara sitta här och knacka på tangentbordet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
FH - avdammad: Håller helt med! Först var jag ganska negativ till det. Tycker tidpunkten för lanseringen skulle ha startat redan när de gick upp i våras.Sen kom sommaren och man fick ju inte direkt ståpäls när man såg värvningarna förutom Svedberg. Att man sedan gick ut med målsättningen, att det skulle bli en tuff säsong som nykomling med begränsade ekonomiska medel m.m gav ju inte heller nån boost till aktieförsäljningen....

382 delägare just nu.... det är alltså 9% av publiken som blivit delägare om man räknar med publiksnittet just nu på ca 4200! Då är det säkert många av delägarna som inte kan/vill gå på matcherna. Så nog har det brustit i marknadsföringen alltid. Har supporterklubben blivit inblandad i lanseringen på nåt sätt?
Har alla medlemmar, säsongskortköpare m.m blivit informerade via brev, e-post, sms etc?

Jag har köpt aktier för jag tror att det bra för föreningen i mitt hjärta.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
FH - avdammad: inte bara knacka...löste vippaket för andra året. Om fler gjorde det...
Kommentera