1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1921154

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: klart du ska ha en personlig åsikt. Men för att försvara nyhetsprioriteringen så dominerades även våra diskussioner av ekonomisnack när klubben höll på att dö. Nu konstateras väl här någon gång då och då att publiksiffrorna är bättre än budget men aktierna säljs sändes. Så mycket mer finns - förhoppningsvis - inte att säga om ekonomin. Det reflekteras väl i ST-bevakningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
El Maco: angående bevakningen i ST kan jag både hålla med om att det skrivs mycket och, som nomaden säger, att det som skrivs sällan är sådär jättepositivt. Nu har jag sagt upp prenumerationen så jag ska väl vara försiktig med vad jag uttalar mig om men om jag reflekterar över de artiklar som fick mig att säga upp kan man väl beskriva det så här ungefär:

”Spana in vilka historiska klubbnummer Timrå IK haft genom tiderna” - Skiter man väl i.

”Lyssna på vad den förre materialförvaltaren har för smörgåspålägg och skridskoslipningstaktik” - skiter man väl i.

”Förklaringen bakom timråspelarens stygn i ansiktet” - det är en hockeyspelare, det skiter man väl i.

Det är säkert svårt att hålla dygnet runt-bevakning för en lokaltidning, det är säkert knappa resurser som kan läggas på den här typen av artiklar så visst kan jag köpa att det inte är ranelidklass på oreringarna men jag hade önskat lite mer intriger som lockar till läsning. Ska Timrå värva? Gör en artikel på tänkbara värvningar. Kanske tom rangordna dom efter diverse kvalitéer. Ligger vi skit till i tabellen? Ring Peter Popovic och gör en snyftartikel kring hur det är att spela med söder-jävla-Tälje.

Personligen tycker jag det är svårt att finna nöje i att läsa tidningsartiklarna när jag kan få bästa scoop (och rykten) gratis genom att följa Mr madhawk i sociala medier. Han kanske borde vara en inspirationskälla för lokala journalister för han började väl vid rinkside och med en egensnickrad hemsida och nu skriver han krönikor åt expressen?

Tycker det skrivs mycket om Timrå IK men det som skrivs är på tok för lågt hängande frukt. Dom var på rätt spår där med Timrå-Modo snack i SCA där journalister/krönikörer från båda lägren fick tycka till och skapa en gnutta rivalitetskänsla men sen vette fan vad som hände.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
El Maco: Vill bara säga hej. Lite som att Passagens hockeyforum lever igen. Heja 1996! ;)
Kommentera