1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

515810 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1921749

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Trodde inte för en sekund att vi skulle räcka till mot Djurgården, men trots det är jag djupt besviken och orolig. Försvarsspelet i främst första perioden är bland det absolut sämsta jag sett. Vad faen är det frågan om?

Sen är det noll känslor. Man glider in i situationerna, och det är ett jävla duttande. Det här laget k a n inte må bra. Vad är alla-för-en-känslan från i fjol?

Men det är klart. Vi har ju en medioker allsvensk backuppsättning. Möjligen en förklaring till varför laget bara ger upp när det börjar spruta in mål i arslet. Är det 19 eller 20 på dom fyra senaste?

Hardegård måste plockas bort, punkt. Han och Printz är ju backparet from hell. Deras sammanlagda placeringsförmåga är inte ens P11-nivå.

Fattar ärligt talat ingenting. Ok att man torskar. Ok att man är sämre. Men var finns drivet? Det kreativa, finurliga? Vi har Wedin, sen Olofsson och i viss mån Hållander. That's it. Collberg är lika het som flytande kväve, Gallo försöker men trampar luft. Palmberg är tyvärr på helt fel nivå. Osv. Så jävla menlöst och attitydfattigt framåt.

Bratten måste stå nästa. Klandrar inte Svedberg för målen, även om det varit trevligt med iaf någon räddning. Men det måste roteras nu. Svedberg innebär ingen större poängchans så som läget är.

Usch. Känner mig helt uppgiven. Det här är ett lag i fritt fall, och jag ser väldigt få ljusglimtar. Att vi ska värva oss ur det finns inte. Vi har kickat Guter och tagit in Jalle och Laxen. Wow.
Och har man gett upp redan nu kan man ju bara spekulera i hur det kommer se ut framme i mars, med 30 förluster till på kontot. Vi kommer tvingas förlita oss på tur a'la Leksand-mot-Modo om vi ska överleva ett direktkval.

Nä, hörrni. Trodde aldrig att jag skulle få se ett så här menlöst Timrå, så tidigt in på återkomstsäsongen i SHL. Stort underbetyg åt Nubben för detta felbygge, likväl till Freddan et al för "spelet" som presteras samt coachning.
Man skäms ju för faen.
+15
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Är inte alls förvånad över att det ser ut som det gör.
Hållander, Wedin, Olofsson, Gallo o några till håller i SHL resten är allsvensk klass. Jallasvaara är han skadad? Drugge? Boyce borde inte platsa alls.
Problemet med detta mediokra lag är att det inte drar nån publik heller. Klubben verkar vara blåögd på flera plan just nu.

Aktieförsäljning går trögt och det är ofattbart att dom inte startade den i våras efter avancemanget. Nu får man lösa årskort och köpa aktier i samma veva typ för de som kan...
Såg matchannonsen i tidningen idag och inte ett ord om aktierna....

Ser inte hur de ska klara kvalspel till våren utan att göra stora förändringar i truppen, spelsystem m. m

Men jag ger inte upp och jag stöttar mitt lag för slutar vi gå på matcherna så blir det inga värvningar
+4
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
har sett matchen live
nåt är FEL
att man har pissit anfalls spel är en sak
men agerande i egen zon på flera mål
är skandal...inte ens i div2 agerar dom så
bedrövligt...skäms kudde!
ENDA glädje ämnet..
vann en choklad kaka på 2kr lotterna
+3
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Bragd-Birger:

Freddan får en sista chans o det är på torsdag mot Mora. Får inte Brattström chansen då har han bevisat sin inkompetens när det gäller att coacha målvakterna. Nu gäller det att bryta förlusttrenden.
+2
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Bragd-Birger: Bratten skulle ha startat för 4 matcher sedan. Freddan har verkligen något att bita i när det gäller försvarsspelet håller knappt hög allsvensk klass just nu men det gör inte MoDos heller för den delen.
+1
Kommentera