1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581989 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1922631

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Skönt med seger igår, och att Salmonsson kommit igång på ett bra sätt.

Känns som att vi värvade rätt spelare vid rätt tillfälle. Lite dåligt självförtroende hos grabbarna i dålig svit, så kommer Salmonsson in. Tycker han verkar ganska kylig och vågar hålla i pucken en sekund extra där dom andra bara kastat iväg pucken i panik.

Har varit många gånger jag nästan förbluffats av hur enkelt han spelar när han får pucken. Vågar hålla den lite extra för att sen lägga upp på back som går på avslut, istället för att lägga i rundeln tex.

Tror det är precis vad grabbarna behöver. Riktigt bra av Nubben
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Det var sannerligen inget glimrande spel från Timrå men vi vann och det är gott nog. Mycket handlar om dåligt självförtroende och att det i en sådan situation finns spelare som ändå vågar och kan visa vägen är helt avgörande. Tycker att Wedin och Salomonsson definitivt visade det igår. Alla som såg inledningen av den här säsongen vet att vi kan spela så mycket bättre . Kombinationen bra målvaktsspel och att känna trygghet och våga hålla i och hitta den rätta passningen istället för att panikslänga iväg pucken kan göra så stor skillnad. Ni som ständigt jagar hackkycklingar letar de enklaste av lösningar. Men att ständigt gnälla på spelare ger rakt motsatt effekt. Det är väl sannolikt så att många spelare läser det här forumet och jag tror inte att de blir särskilt upplyfta av häcklande. Med det sagt ska man naturligtvis kunna vara kritisk, men pöbelmentalitet är primitivt och destruktivt.
Kommentera