1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1922654

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Bragd-Birger: Det är antingen eller. Initialt av serien kunde det här laget omöööööjligt spela kvalspel framåt våren. Nån vecka senare skulle Freddan få sparken och laget var givet i AS nästa säsong. Höga toppar, djupa dalar - bland oss också.

Salomonsson likaså; just nu succevärvning, världsklass och radarpartner med NHL-Wedin. Efter två matcher. En vinst, en förlust. I och för sig bra poängutdelning för honom. Men vad händer om han kliver av isen utan poäng i - låt oss säga - fem raka matcher? Misstänker att forumet svämmar över med "vad var det jag sa?" och "agera Nubben!" då.

Jag är väl inte mycket bättre själv, egentligen. Men jag försöker åtminstone se på saker nyktert; vara lite blygsam i hyllningar och sågningar. Men det är väl så ett supporterskap ska vara? Högt och lågt, kärlek och förtvivlan. Ibland frustration upphöjt i tusen och känslor som svämmar över.

Förövrigt hoppas jag att Wedin och hans nya kedja fortsättningsvis spelar så här, att dom fortsätter producera. Vidare hoppas jag att Mr. Stoneface Palmberg hittar rätt fortsättningsvis och kanske, kanske nån kan hjälpa honom att kapa klubban. Jag får knoster på att han har Sveriges längsta klubba :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Kerstin_k: Exakt så, att vara supporter och ges möjlighet att lida med ett lag är en lyx likväl som att fira med ett lag. Att kunna unna sig må pissdåligt pga ett idrottsresultat borde ge en ganska behaglig fingervisning om ens livssituation i övrigt. Avd. I-landsproblem 👍
Kommentera

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Kerstin_k: nämen, exakt. Man har ju en tendens att extrapolera nuet till att även gälla framtiden.
Vad gäller Laxen, så...sure. Det har bara gått två matcher. Men jag gillar verkligen det han bidragit med. Låt oss hoppas att han inte dras med neråt om det blir fyra raka torskar till. Och att han kan fortsätta att trivas med WCW. För där är kritiken fortsatt befogad- han har blivit rent misshandlad kedjemässigt i typ 15 matcher. Obegripligt.

Och, hörrni: Collberg! Självförtroendemässigt är han just nu WCW:s antites. Han måste igång. Och hela den kedjan.
Och visst bör Zeb vara på ingång snart? Kanske det nyförvärv som, på de få matcher han spelat, givit den fetaste känslan av antiklimax. Hoppas han kan starta om, samt att man lyckas få in honom i en fungerande roll och enhet. Han bör besitta kvaliteter vi är i starkt behov av.
Kommentera