1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1923542

Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
Lite brydd faktiskt av många kommentarer här inne. Det här hade kunnat vara Växjö hemma eller åtminstone Skell-hell borta. Skillnaden är att vi inte fick med oss någon poäng.

Vi kommer förmodligen att vinna väldigt få matcher på skicklighet och med kontroll. Om ens någon. Istället kommer vi att behöva a) en hundraprocentig arbetsinsats, b) effektivitet, c) klockrent målvaktsspel samt d) marginalerna med oss. A, och till stor del b och c kan vi påverka själva. Men, trots jackpot där kan vi snuvas på belöningen av det där jävla d:et.

Så är läget. Själv lär jag fortsätta vräka ur mig magsurheter om framförallt a saknas. Eller om man pajar b genom att spela fel (i mitt tycke) målvakt. Jag lär också bli sur om c påverkas av att man ger fel spelare offensivt ansvar. D-jäveln lär rendera svordomar, men inte riktade åt laget.

Tycker faktiskt att insatsen i dag överglänser den mot Mora, om man beaktar kvallen på motståndet. Visst, Malmö är i en svacka, men...dom har en helt annan tyngd och spelarmaterial. Jävligt nöjd över att Timrå ändå valde att stå upp och ta kampen. Tidigare matcher har man tvekat, hamnat på mellis och petat med klubban. Nu låg man betydligt tätare och gick mer på kropp. En sån här match ger i a f mig lite mer tillförsikt vad gäller framtiden.
Kommentera