1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580575 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1931183

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
Icetea: Ja men vi kan faan inte bara skylla på att det snålats i lönebudgeten. Jag börjar fan undra om Freddan och Tellan har kvar magin från ifjol? Tittar man på vissa sekvenser i försvarsspelet t ex, så känner jag inte igen grundspelet som de förlitade sig på förra säsongen. Kan Leksand förlora 9 raka i HA pga det mentala så är det inte så konstigt om vi förlorar matcher i SHL när det mentala inte är påkopplat. Sedan trodde i o f s jag att vi skulle vara helt avsågade vid den här tiden. Det är vi inte, vi har fortfarande häng på att undvika kval. Värva in en 1a center till Wedda och Laxen samt byt ut Freddan kanske? Eller är det för tidigt att dra lustgasen redan nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
JanneH: Vi har sämst trupp i SHL och allt annat än 13/14 i tabellen är ett mirakel. Börja sparka tränare i det här skedet? Aldrig.

Vi spelar dessutom sjukt bra stundtals, många matcher vi borde ha vunnit. Snart kmr pucken studsa våran väg några matcher.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
JanneH: vem ska in istället för Freddan tycker du? Och har vi råd att sparka Freddan?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
Igår var jag arg. Inte på laget utan på allt möjligt. Det var femdomarsytem igår, den siste domaren hette J. Lundqvist. Han fick domdera och styra och ställa efter varje avblåsning. Säger Joel att det är spark så är det spark, punkt. Säger Joel att han får slå på Svedberg efter att denne blockerat pucken så får han det, punkt. Säger Joel att man får försöka riva ut sina egna framtänder med naglarna för att få till en 2+2 så blir det inte det, utan game, bara för att det ska bli lite extra julmysigt. Säger Joel att det inte är för många spelare på isen så är det inte det, Joel sköter räkningen, inte domarna.

Har inte varit så här upprörd sen jag stannade kvar och skällde ut D. Wessner i Karlskoga efter matchens slut för några år sedan.

Om Berglund fick 6 matcher för en huvudtackling på en utespelare som jagar puck ner mot kortsargen så utgår jag från att Tim kommer få 106 matcher efter att ha hoppat in ett knä i tinningen på en målvakt.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
Tim Söderlund var inblandad i en tilltrasslad, svårtydd situation under segermatchen mot Timrå.
Undrar om Expressen använt samma formulering om det varit åt andra hålet??
Tveksamt!
Kommentera