1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

519571 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1931098

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
Sämsta laget i serien. Avsaknaden av kvalitet för den här serien är ju pinsamt uppenbar. Men det visste ju redan innan serien drog igång. Svedberg är bra men inte tillräckligt bra med den backbesättning vi har. Vi kan inte inbilla oss att Wedda ensam ska bära laget framåt.
Vi har det lag vi har. Jalla är ju en sjukt dåligt tränad besvikelse. Kval är nog vad man budgeterat för oavsett vad man säger utåt och dit är vi på väg med stormsteg tyvärr. Men jag fortsätter stötta laget på arenan och gnäller i kön på parkeringen på väg hem...
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
Icetea: Ja men vi kan faan inte bara skylla på att det snålats i lönebudgeten. Jag börjar fan undra om Freddan och Tellan har kvar magin från ifjol? Tittar man på vissa sekvenser i försvarsspelet t ex, så känner jag inte igen grundspelet som de förlitade sig på förra säsongen. Kan Leksand förlora 9 raka i HA pga det mentala så är det inte så konstigt om vi förlorar matcher i SHL när det mentala inte är påkopplat. Sedan trodde i o f s jag att vi skulle vara helt avsågade vid den här tiden. Det är vi inte, vi har fortfarande häng på att undvika kval. Värva in en 1a center till Wedda och Laxen samt byt ut Freddan kanske? Eller är det för tidigt att dra lustgasen redan nu?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2018-12-19
Icetea: Färjestads vändning var nånting speciellt!!!
+3
Kommentera