1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581211 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1935308

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
Andersson: Undra sa flundra om det är Rensfeldt själv eller Timrå som vill att han ska spela center.
Själv är man ju som fast i hur man ska få plats med en ytterligare center i laget. Vi har alldeles för bred trupp mitt herrskap.

Möjligheten att låna ut två spelare till H.A kvarstår, vilka skulle det vara?

10 backar på kontrakt när Carlsson/Falk börjar närma sig spel. Drugge som verkligen visat upp att denne håller för denna nivån med råge gör det än svårare (hans stats från Frölunda matchen senast fick mig att häpna, även om man inte ens räknar med poängen...).

15 Forwards som ingen för stunden känns som man vill säga tack och hej till.

Hur tänker HS egna hockeyexperter? Hur resonerar ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
TIK-Lund: Renfeldt blev ju presenterad som en spelare som både kan spela center och ytterforward. Kanske har han lirat mer center än jag trott. Fick mest känslan från Rensfeldt i nån intervju i början i ST att han är mest van som ytter men spelar där tränaren vill ha han typ.

En annan fundering, Nubben snackade ju om på nått klubbmöte eller dylikt innan säsong att han hade epitet både "försteback" och "" förstecenter på g. Sen blev Falk presenterad och Jalle har anslutit i efterhand. Men den där centern såg vi inte skymten av(Madsen ser jag defenitivt ej som en förstecenter). Rensfeldt va ju redan presenterad, så jag funderar, brände man allt krut på Jalle? Annars måste det ju ändå finnas en slant kvar till center, en position även Freddan nu snackat om att han helst värvar för.
Kommentera

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
TIK-Lund: Forward är ett angenämnt problem för Freddan. Som sagts är väl Olsson den som ännu inte "bidragit" men han bör väl få lira ett tag som frisk o visa annat.
Hur är det med Jalla på backen? Behövs han i den form han befinner sig i? Kan/har han varit mer rörlig tidigare i karriären?
Kommentera

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
TIK-Lund:
Forwards:
Sebastian Olsson är väl den jag tycker mig ha imponerat minst. Samtidigt har han haft oflyt med skada osv och det finns ju verkligen potential i killen.

Jacob Olofsson önskar jag också mycket mer utav. Känns som han åker runt och vill att allt ska se så snyggt ut som möjligt. In och ta skitjobbet så kommer poängen rulla in även för honom.

Henrik Törnqvist WOW! Vilken fart och finess han spelar med just nu. Konkurrerar till och med med Wedin om att vara bästa forward i laget.

Palmberg grym i PP, har även börjat hitta formen i spel 5 mot 5. Otroligt smart spelare som är duktig på att ta in pucken i anfallszoon och skapa farliga lägen. Grym tekare.

Salmonsson fortsätter att imponera med sin kyla att vågs hålla i puck och hitta bra passningar.

Gallo/Berglund/Boyce/Madsen alla fyra gör ett otroligt bra jobb i det tysta.

Ja det känns som alla forwards har hittat/accepterat sin roll i laget och det börjar visa sig även på planen.

Backar:
Printz är stor och stark och vill bestämma i egen zoon men han måste fan skärpa till sig och inte överdriva varje situation. Sjukt många onödiga utvisningar och det var bara tur att han inte åkte ut i slutet mot Frölunda. Skärpning.

Molinder platsar inte för fem öre. Vet inte vad han tillför med i omklädningsrummet och i båset men på isen ska han inte vara iaf.

Drugge bör verkligen få chansen ett par matcher. Har även haft ett bra kroppsspråk i båset trots att han suttit på bänken och på läktaren halva säsongen. Visar på bra karaktär.

I övrigt är väl Hampus Larsson en general där bak. Kinnvall är bra offensivt och börjar även imponera defensivt. Hardegård blandar och ger, om han kan minimera sina misstag så har vi en riktigt bra back i Harde.

Målvakter:
Svedberg vill man ju att han spikar igen ett par matcher irad så han täpper igen käften på oss. Högsta nivån är enorm, synd han inte visar den allt för ofta. Tycker dock han är det självklara valet som förstamålis.

Brattström är stabil och säker men gör inga monstermatcher direkt. En bra andramålis som bör avlasta Svedberg men inte mer för tillfället.
Kommentera