1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580917 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1940255

Sv: Mora IK - Timrå IK 2019-01-24
Tikkare: Inte helt ensam broder! Jag tror stenhårt på Ohårdegård, enda undantaget; jag har sagt det förut och säger det igen, hans cementerade plats i andra PPt. I fem mot fem är han given på 3 backpar enl mig.

Svedberg såg ut som en annan målvakt igår. Min tanke är att det kan kopplas till ett ordentligt mycket stabilare defensivt arbete av utespelarna men framförallt backarna.

Tycker backparet Falk/Druggels såg bra ut, även om jag personligen anser att Falk/Molinder kanske är våra svagaste backar för stunden så vet jag att Timrå tror mycket på Falk, och med det spelet Druggels visat upp på senare tid så ryms ändå Falken på tre backpar. Kommer får en hjärnblödning om Druggels står som 7e en match till.

Blomberg har varit; tillsammans med Thörnkvist en personlig favorit, är väldigt glad för hans skull att första SHL målet kom nu. Hoppas han liksom Druggels äntligen spelat sig till en plats i ordinarie formationer.

Laxen = vilken värvning!

Tyckte länge att Ohlsson var sveriges meningslösaste spelare men efter han kom tillbaka efter avstängningen så har han successivt visat sitt värde, SHLs snabbaste spelare? Framförallt ger Ohlsson våra lite lätt "panikiga" backar möjligheten att lägga icingpuckar så länge han är på isen, något som jag tror är en väldigt underskattad kvalité.

Påtal om spelare som gör något jävligt bra: F. Hållander... Tror han hittat den nisch i sitt spel som kommer få honom att sticka ut i mängden av unga utvecklingsbara forwards och det är kampen framför mål. Igår kom ytterligare en poäng av Herr Hållander från just den positionen. Det som får honom att sticka ut än mer i kontrast till andra "grisar" exempelvis J.Eriksson (eller fläskberget hollywood som S.Savage hade sagt) så spelar Hållander jävligt sjysst. Grabbjäveln väger redan strax under 90kg, han har många år av muskelvikt att bygga.

Otroligt roligt att "Bilmos" ibland ser ut som en erfaren poängspelare, som igår.
Ovärderlig breddspelare denna Ungrare.
Dock undrar jag vad de har i frukostmaten i Ungern så mycket skridskor som han orkar åka!?

Vad ska det bli av Collberg? Tycker inte han får ut något alls av sitt spel. Är det de ständigt återkommande avbrotten som sätter käppar? Är det miljön? Var Collbergs produktion Guters egentliga värde i TIK?

Sist men inte minst. Nubbs.. Om du läser detta, få hit Johans lillebror John till nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora IK - Timrå IK 2019-01-24
TIK-Lund: Collberg gjorde ju både mål och små tekniska konster av högsta SHL- klass, framför allt i början av serien. Finns mycket teknisk potential där som vi hoppas få se mer regelbundet.
Tror alltså inte det berodde på Guter jag...Utan att kasta allt för mycket skit så verkar han ju, Guter, gått i "Kolanskola" i Klaskrona.
Kommentera