1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581047 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1941269

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2019-01-26
Knylan: Tyvärr ser inte alla det du/vi ser. Går inte diskutera med folk på olika forum om Svedberg. Ställ dig själv i mål får man som argument ibland,Inte ens lönt att svara på det.

Har blivit en tudelad skara av fans angående Svedberg. Ena skaran säger fortfarande, med det försvarsspel vi besitter så kan inte ens Rinne ta puckarna. Grejen är dock som du säger, vi har täppt till dom värsta misstagen nu och har bättre corsi och annan statistik än en del andra lag nu.

Kolla på matchen mot Malmö tex. Kom inte och påstå att deras spelare inte bjöd oss på kalaslägen genom slarv. Däremot var det en blandning av oförmåga att ta vara på chanserna och att Ahlsenfelt va ruskigt tät. Nej håller också fast vid att Svedberg är i grunden en bra målvakt med felrekryterad för Timrå... Tyvärr....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2019-01-26
Sputnik: När det gäller Svedberg så är det nog inte bara för och emot grupperingar. Själv brukar jag inte vara rädd för att ha bestämda åsikter men här vacklar jag fan fram och tillbaka från match till match. Ibland är han frälsaren vi hoppades på medan andra gånger vill man bara skrika "men prova att stoppa en puckjävel nån gång för i helevete". Påminner faktiskt om att se Lunkan och Rangers. Ibland suger backarna och det hjälper inte att Lunkan står på huvudet, andra gånger ser det ut som han inte ens kan stoppa en badboll. Om det nu är så att Svedberg precis som Lunkan är en slutspelsmålvakt som höjer sig när det gäller så blir det nog bra vid ett kval men just nu skulle vi nog behöva en lugn och trygg puckmotare
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2019-01-26
Sett mycket klagande på Freddan. Faktum är att han sitter på mycket mer information än vad nån av oss gör. Ingen tror väl på fullaste allvar att han skulle bänka en spelare utan att ha en bra anledning. Han ställer alltid det lag på isen han tror har störst möjlighet att vinna. Ni minns väl att Hållander fick spela i kvalet på halvfart för enligt Freddan så var en Hållander på 70% ändå ett bra alternativ. Sen får man inte förbise utvecklingen laget gjort under säsongen, Freddans expertis ligger i att utveckla unga spelare och de är precis vad han gör.

Tänk också på att klubbens målsättningar kan vara annorlunda från det vi supportrar hoppas på. Är målet att bara överleva ett kval så kanske man använder spelare och linor annorlunda(läs fokus på utveckling) än vad man annars hade gjort.

Överlag tycker jag att kritiken mot Freddan är orättvis i många fall, speciellt då han visade sin kompetens förra säsongen då han hjälpte oss ta steget upp till shl.

Kom också ihåg vikten av samspel mellan tränare och sportchef.

Mvh den eviga optimisten.
Kommentera