1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581246 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1941980

Sv: HV71 - Timrå IK 2019-01-29
Nisse på Mon: aktiespektaklet tycker jag pekar på att ledningen har prioriteringsproblem. Jag är inte insatt i hur man jobbar men det förefaller MYCKET besynnerligt att man tigger pengar till ungdomssidan och damlaget när alla fans har skrikit efter kvalitetsvärvningar sedan tidig försäsong.

Nubben har ju deklarerat att det finns skit och inget att värva där ute, ändå tycks andra klubbar förstärka varje vecka? Aldrig att jag skulle köpa aktier i Timrå IK som caset ser ut nu. Jag köper heller inte bläckpatroner på postorder till en skrivare jag slängde för 10 år sedan eller golfkanalerna på viasat för att titta på en sport jag inte är intresserad av. Folk ställer motkrav på en investering. Det är inte många som slänger femkronor i tiggarkopparna på stan längre.

Däremot, om klubben gick ut med en plan att får vi in si och så många miljoner så ska vi värva en eller två kvalitetsspelare, då skulle jag lägga en slant omgående.

Bygg en långsiktig plan för att etablera representationslaget, låt sedan intäkterna från det laget föda sidoverksamheter. Utan motorn rullar inte bilen. Om vi åker ur, i hur många säsonger kan aktiepengarna föda ett damlag? Dom får väl stå och sälja 50-50-lotter i katakomberna tillsammans med herrarna då för några 3500 i publiksnitt kan bli svårt att vaska fram nästa gång vi spelar mot Pantern hemma.

Det är ingen lätt uppgift att etablera sig i SHL, speciellt inte för en liten förening med litet upptagningsområde. Därför tycker jag det är märkligt att man inte fokuserar på ett mål i taget. Förslagsvis att rädda klubben kvar i högsta serien. Jag tycker det känns som klubben går all-in med osäkra kort. Vinner vi (överlever kvalet) så har vi en marginellt bättre chans nästa säsong. Klarar vi kval även då så kanske vi har en god grund att stå på. Torskar vi så torskar vi allt. Då är det bara att resa sig från bordet och gå hem.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Timrå IK 2019-01-29
Hockeyoraklet: Jag fattar inte vad det ska gnällas om Timrå-aktien. I praktiken så är det inget annat än en sponsring. Ett sätt att få in pengar i klubben. Bra initiativ tycker jag.
Låst ämne

Sv: HV71 - Timrå IK 2019-01-29
Hockeyoraklet: kunde inte sagt det bättre själv. Lägger också pengar direkt om klubben ändrar prio.
Låst ämne