1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1942873

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2019- 01-31
Morrn alla Timråiter!
Såklart är vi alla besvikna efter ytterligare en i raden av nästan-matcher. Men då och då kan det vara bra att göra en reality-check för att hålla sig kvar i en riktiga världen, hur tråkig den än må vara.

Vi gapar efter spetsvärvningar och kräver att Nubben och övriga ledningen ska köpa oss ett lag som undviker/klarar ett kval. En fullt rimlig önskan kan tyckas. Men hur ser det ut med klasspelare som bara väntar på att signa nya kontrakt?

Ett exempel jag har rätt bra koll på. Växjö Lakers gick in i denna säsong med en medvetet ganska låg profil på forwardsbesättningen. En handfull juniorer skulle få en ordentlig chans att växa ut till producerande SHL-spelare, så var tanken. Fungerade inte det skulle spets värvas, så planen kändes rätt vattentät från början.

Nu är dom regerande mästarna riktigt illa ute och kan vara på väg mot att göra årets fiasko i svensk hockey. Laget riskerar till och med att missa slutspelet, en gigantisk flopp i Växjö i så fall. Så räkna med att Henrik Evertsson har ryckt i varenda tråd som finns i hans nätverk, och se vad som dyker upp, fucking jävla Nichlas Hardt byter klubb med Pontus Netterberg.

Betänk att klubben i den absoluta toppen av näringskedjan, och med SHL-mått en stor Joakim Von Anka-pung i ett desperat läge bara lyckas knyta Nichlas Hardt till sig. En fulspelande dansk som inte ens platsat på fyra kedjor i Malmö i år.

Så till alla sur-nissar på forumet, jag tror det är bättre att vi alla här stöttar det lag och dom spelare vi har. Har väldigt svårt att se att vi kommer kunna landa en frälsare inför avslutningen av denna hyperviktiga säsong. Då tror jag Nubben skulle behöva en åtta-tio knän till för att lyckas trolla fram en sån till oss.

Alltid rött, alltid rätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2019- 01-31
Hyllade för rolig hockey och samtidigt hånade. Fn, låt oss vända och visa att vi reder ut denna säsong.
Kommentera