1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581361 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1943592

Sv: Apropå nånting...
Nikki Pettings hjärnsläpp sänkte Mora ikväll!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vad tros om att sätta Palmberg som 13e forward och spela honom mestadels som PP-specialist? Tycker det emellanåt ser klent ut i 5 vs 5 för honom, visserligen har han växt in lite i det sen säsongsstarten. Kanske prova Jansson i några matcher igen?
Sen skulle jag önska att man sätter olika spelsätt för olika kedjor. Ta tex Sebbe - han är förbaskat snabb men känner inte att den förmågan tas till vara. Sätt honom i 4e kedjan och låt honom gå på kontringar. Berglund har ju bevisligen spelsinne, så förhoppningsvis kan han slå några fina puckar att jaga på för Sebbe. Gillade intentionen mot FBK där han fick liggahögt och stöta när motståndarna var i vår zon. Mer sånt!
Sen blir det mer och mer tydligt att Hardegård måste antingen jobba på spelsinnet eller passningarna, mycket felpassningar i kritiska lägen nu.
Jag hoppas innerligt att träningen individanpassas, se Lex Berglund där med frilägen t.ex. Även Svedberg bör nog se över sin plockhandsksida, har sett halvsvagt ut större delen av säsongen. Kanske helt enkelt är en effekt av att han är relativt liten i målet.

Jaja, nu känns vi hyfsat avsågade tyvärr. Om ingen fantastisk uppryckning sker inom de närmaste 5 matcherna bör man nog tänka på kvalspelet och taktikupplägg mot eventuella motståndare där.
Kommentera