1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1944077

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Jag har tidigare kritiserat ST Sporten/Mittmedia/Hockeypuls för deras totala menlöshet när det gäller bevakningen av den för klubben viktiga aktieförsäljningen. Nu när aktieförsäljningen är AVSLUTAD kan man i ST läsa om olika supportrars syn och varför de valde att investera i Timrå IK; Det är ju artiklar som skulle ha skrivits MEDANS försäljningen pågick för att sprida budskapet och attrahera fler investerare! (som AIK gjorde) Dessa intervjuer med investerare kunde också ha lagts upp på Timrås hemsida under rubriken Nyheter. Vi ligger ljusår efter när det gäller marknadsföring/ försäljning och det är irriterande. Titta på Fear of the Dark (se länk) Med stor sannolikhet vår kommande kvalmotståndare! De känner att de är nära SHL nu och marknadsföringen har rullat igång!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Det ligger väl lite i klubbens intresse också att se till att media ”intresserar” sig för lanseringen även om jag håller med om de lokala mediernas amatörmässiga hantering av det mesta vad gäller klubben.
Jag är inte så värst intresserad av vilka övningar man kör på träningarna utan mer av vad klubbledningens strategi för att stanna kvar i SHL är
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Fear of the Dark
Kommentera