1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1944065

Sv: Apropå nånting...
Jag själv köpte inga aktier för att jag blev rent av förbannad över hur amatörmässigt de marknadsfört det, precis som alltid. När de till sist i något patetiskt sista minuten engagemang där de insett att man inte får något gratis bara för att man jämfört sig med Tingsryd började man marknadsföra betalmetoden swish, en app som inte innebär merkostnader, och som lanserades 2012, som idag har 6. 000.000 användare I Sverige. Det är helt oförsvarbart patetiskt och ryms inte i något "vi har växtvärk" argument eller andra ursäkter. Hur som köpte jag då en aktie på fyllan och ångrar det nu när jag tänker efter. Varför ska jag göra allt med min tid och mina tillgängliga medel för Timrå när de inte gör det tillbaka?

Organisationen Timrå IK (läs åtminstone PR/marknadsföring) är som den ärkelata inkompetenta kollegan som gör en omotiverad att göra ett gott jobb själv, men som vill att vi andra ska kompensera hans misslyckanden för att han ska få ha kvar sin anställning.

Den här mentaliteten att man i blindo ska stödja ur sympati utan motkrav eller ens utförlig kommunikation gör mig spyfärdig. Alla fattar väl att det är för att "stödja laget" , men som exemplet ovan att man inte ens kan marknadsföra det hela med föråldrade betalningalternativ vid lansering ingjuter inte något förtroende eller hopp hos mig att de ska förvalta mina pengar bra. Det är så mycket som saknas som inte är förenat med merkostnader bara lite tanke, kreativitet och vilja, och det genomsyrar så mycket. Precis som ni andra säger är det ju självklart att man ska ha gjort det direkt i yran av det lyckade kvalet tex.

Vi sköter ekonomin och sportsidan bättre jämfört med tidigare år, men jag tycker fortfarande denna "buhu det är synd om oss, ge oss pengar" mentaliteten sitter kvar.

Var inte menat att bli såhär bittert när jag började skriva men skitsamma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Swish kostar iofs pengar för företag..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Jag har tidigare kritiserat ST Sporten/Mittmedia/Hockeypuls för deras totala menlöshet när det gäller bevakningen av den för klubben viktiga aktieförsäljningen. Nu när aktieförsäljningen är AVSLUTAD kan man i ST läsa om olika supportrars syn och varför de valde att investera i Timrå IK; Det är ju artiklar som skulle ha skrivits MEDANS försäljningen pågick för att sprida budskapet och attrahera fler investerare! (som AIK gjorde) Dessa intervjuer med investerare kunde också ha lagts upp på Timrås hemsida under rubriken Nyheter. Vi ligger ljusår efter när det gäller marknadsföring/ försäljning och det är irriterande. Titta på Fear of the Dark (se länk) Med stor sannolikhet vår kommande kvalmotståndare! De känner att de är nära SHL nu och marknadsföringen har rullat igång!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Jag kan hålla med om mycket i det du skriver men det blir upp till var o en att bedöma hur man vill stödja föreningen. En insamling, aktieköp, årskort eller bara gå på de matcher man kan. Vi kan gnälla här på forumet på bristfällig marknadsföring, inkompetenta personer m.m men vad kan vi göra för att få till en förändring? Gå årsmöte och göra vår röst hörd? Använda supporterklubben för en kollektiv protest?
Aktien blev ett misslyckande, inte ens i närheten av målet men ska vi bara skylla på bristfällig marknadsföring, klubbledning och alternativ betalning?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Visst det finns mycket att säga om lanseringen och marknadsföringen. Men man kan med en liten ansträngning ändå ta reda på den information som behövs för att göra en investering. Så förbannat svårt var det inte om man har en viss dator och surfmognad. Om man tycker att föreningen är amatörmässigt skött och därmed vägrar att stötta laget mer än att sitta på ett hockeyforum och knacka så borde man nog överväga att hitta en annan klubb. Jag kan inombords irritera mig på saker men så slår det mig att den här lilla föreningen lyckades kravla sig upp till SHL med små medel. Nu försöker man bygga vidare och det är lite taffligt, men jag tänker i alla fall hjälpa till så gott jag kan.
Kommentera