1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517720 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1944585

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Ett annat problem med förslaget är den stora skillnaden ekonomiskt mellan ligorna. De lag som trillar ur kommer behöva kapa organisationen rejält och ev. konkurs i värsta fall. Sen tror jag att det kommer bli ett enda flipperspel av nykomlingar som direkt trillar ur och kraschar ekonomiskt. I grunden tror jag förslaget är bra, men då krävs jämnare förutsättningar ekonomiskt.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: hade kunnat acceptera förslaget om man gav lika mycket tv-pengar till allsvenskan som SHL. Nu blir det som du säger. Katastrofen i att åka ur är kvar och det finns fem klubbar i toppen av SHL som jublar, alla andra borde gråta floder. Hade detta förlag också innehållit lönetak så hade det varit bättre.

Personligen tror jag att detta beslut är katastrof för Timrå IK, nu är det bara en tidsfråga innan vi åker ur eftersom vi inte kan mäta oss ekonomiskt med dom flesta SHL-klubbarna. Men som du är inne på så tror jag inte att det är nån vinstlott för dom allsvenska klubbarna heller. Åtminstone inte om målet är att etablera sig i SHL.
Kommentera