1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582379 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1945389

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2019-02-12
Djurgårdens IF - Timrå IK 1-1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2019-02-12
Ett hyfsat skadedrabbat Timrå åker till Hofvet och norpar en pinne som likväl kunnat blivit två eller tre med en målvakt som var sådär bra-ig som man hade hoppats på försäsongen och ett försvarsspel som stod pall i kontrast till de tidigare drabbningarna med TierGarten IF.

Tillsammans med den matchstraffs belönade hackkycklingen från Gävle så skulle jag vilja lyfta fram Robotens insats i gårdagens match. Hög SHL nivå på dennes centerspel, såg rappare och starkare ut än någonsin tidigare och stod för 99,7% av vårt konstruktiva spel med puck i offensiv zon, vann t.o.m närkamper och täckte upp för backarna stundtals.

En annan Timråkrigare som i sina bästa stunder (gårdagens drabbning exempelvis) faktiskt är landslagsmässig kan vi kalla General "Captain" HåLarssa.
Nästa säsong så hoppas jag att denne lätt krullhårige halvyngling får större möjligheter att slipa på sin offensiv för att höja sitt tvåvägsspel ytterligare. Då kan Timrå potentiellt förfoga över en av SHLs bästa inhemska backar.

(S)kinwall är den spelaren i Timrå som varit inne på flest mål bakåt. Men han är samtidigt den back i ligan som gjort flest mål framåt.
Tur är väl kanske det för Timrå ändå, giftiga backar står högt i "utlandsklausuls" kursen.
Jobba bort lite minusmål är lätt i förhållande till att vara seriens målfarligaste back.
Vem hade gissat detta, Johannes som värvades in som typ 7e back i H.A för en och en halv säsong sedan.

Om Timråfansen tror att de saknar Wedin, är det inget i jämförelse med Thörnkvist, är "gluggen" från bibelbältet troende så ber han till fler gudar än mig, som bara ber till hockeyguden.

Laxen får plus i kanten som vanligt.

Personligen gillar jag när Tränare/ledare visar känslor och passion.
Men jag gillar inte när Tränare/ledare ej klarar av att hantera sin frustration.

Slutligen vore det ju roligt om denna matchen följs upp av en likvärdig insats mot Frölunda imorgon.
Kommentera