1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578003 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1949293

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Det där är sen gammalt. Har väl aldrig förekommit en enda spelare som inte har förnekat ett rykte i ett liknande läge.

För ärligt; hur många spelare släpper kontraktsförhandlingarna helt till agenten? Ja, agenten sköter nog det mesta kring det praktiska. Men beslutet äger spelaren själv. Vilket också gör att dom förmodligen har full koll på erbjudanden.

Angående förlusten av Olofsson (ja, jag är också övertygad om att han lirar i SAIK nästa sässe); synd. Typ. Han har mycket hockey i sig, väldigt mycket faktiskt. Men han får inte ut ett dugg av det. Det har han inte fått på hela säsongen och han gjorde ett enormt blekt JVM. Jag tror att det handlar om mentala bitar hos honom. Och ur den aspekten gör det ingenting att han byter klubb. Men samtidigt så är det lite frustrerande att Timrå inte lyckats få ur mer av honom.

Skulle inte bli ett dugg förvånad om han faktiskt lyckas i Skellefteå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Ja Galenhöken brukar ha rätt bra koll på sakerna så det är mycket möjligt att det är klart. Jag tycker också det är synd, vi såg förra säsongen att han är duktig men att årets säsong kanske varit lite av ett mellanår. Kan ju vara så som du säger att det är mentalt, kan vara betydligt jobbigare att få ut sin kapacitet när laget går dåligt jämfört med hur vi lyckades förra året.

Förövrigt, är det ingen som tänker på att det är riktigt synd med tanke på NHL-pengar? Jag menar hamnar han i SAIK nästa säsong så börjar väl de kunna räkna in NHL-pengar, för det är väl när spelaren har kontrakt med en NHL-klubb som pengarna börjar räknas in mot 4 senaste säsongerna?
Kommentera