1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580486 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1949923

Sv: Apropå nånting...
Obs! Ingen kommentar riktad mot någon i forumet utan mina egna tankar!

Timrå åker ut 2013 med usel ekonomi!
13/14 14/15, 15/16 16/17 17/18 kämpar man med konkurs hack i häl och sakta förbättras ekonomin och klubben ser att 2020- ska vi vara med för att kunna kliva upp ekonomiskt försvarbart och med en kärntrupp från allsvenskan som med inköpt spets ska kunna mäta sig utan att behöva kvala sig kvar uppflyttningsåret!

Vad händer!
Timrå går upp 2018 med en mindre usel ekonomi!
En trupp som håller bra allsvensk klass men inte på långa vägar med en kärntrupp för SHL!
Den ska man krydda med en dammsugd spelarmarknad, med plånbok med småmynt att handla för!
45 miljoner in under 2018/19 och naturligtvis kostar det mer pengar att spela i finrummet så tror inte detta blir den kassako som ställer Timrås ekonomi i framkantman, men förhoppningsvis har det hjälpt för framtiden!

Citerar en sportikon som fick Sverige att stanna när han åkte utför: Fråga: ”Vilket hockeylag håller du på?” Svar: ” Dom spelar inte längre,men dom hette W/Ö!”

Vill inte ha ett namnbyte likt S/T Hockey med kissekatter inblandade!

Vill kunna säga till barnbarn osv att Timrå finns och att det är LAGET I MITT HJÄRTA!!!

Ja jag lider, men har köpt aktier, betalat in medlemsavgifter, skänkt pengar under åren, slitit mitt hår i motgång men aldrig att jag buar ut någon spelare, ledare för att det gått dåligt!
Så gör inte heller klacken så varför på forumet?

Tack för ordet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tjobba67: jag har också slitit mitt hår..blivit gråhårig, och köpt aktier..2 st..nog fan har jag väl rätt att få påpeka saker som jag anser man borde ändra på? Som aktie ägare antingen säljer man skiten eller försöker påverka företaget.
Det är väl ingen kooperativ förening vi behöver. Det är big business det handlar om vi ska kunna mäta oss med övriga drakarna i Shl. Köra handhjärtan och gruppkram kan socialisterna få göra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tjobba67: det kan du säkert säga till dina barnbarn i framtiden, frågan är bara i vilken division Timrå då kommer att spela i? Man har ambitioner att driva den här klubben som ett aktiebolag, i ett aktiebolag byter man ut medarbetare, VD och styrelse lite nu och då. Det är inte Stalins sovjet det här där man sitter på livstid och blir fängslad för att man är regimkritisk.
Kommentera