1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577980 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1949929

Sv: Apropå nånting...
Tjobba67: det kan du säkert säga till dina barnbarn i framtiden, frågan är bara i vilken division Timrå då kommer att spela i? Man har ambitioner att driva den här klubben som ett aktiebolag, i ett aktiebolag byter man ut medarbetare, VD och styrelse lite nu och då. Det är inte Stalins sovjet det här där man sitter på livstid och blir fängslad för att man är regimkritisk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Att man inte bytt tränare än är ju ett tecken bara det på att man accepterar läget man är i. Uppgivenheten på isen är väldigt talande. Just nu tror jag ärligt vi inte klarar ett kval. Jaja, får glädjas åt Giffarnas lag som förmodligen är det bästa man någonsin haft! Skulle tro att sponsorerna lär rikta in sig att rädda dem istället för Timrå i nuläget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Lall är det värsta jag vet och vår återkomst i finrummet är så fruktansvärt misskött och bortkastad. Men än finns tid att rädda säsongen och nu gäller det att fokusera allt på det. Och som supporter är det att.....supporta. Jag har bestämt mig för att spara gallan till efter vi ev åkt ur.
Kommentera