1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1950048

Sv: Apropå nånting...
Sjödin in på ledarsidan resten av säsongen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Eaxelsson: Spännande! Kanske inte mitt personliga drömnamn på posten men helt klart en nödvändig åtgärd.
Tydligen skall den tilltänkta "tredjelänken" på tränarstaben ha varit Molinder enligt Nubben. Och då är jag helnöjd med Sjödda, även om jag tror att han kan ha en framtid som tränarämne på sikt.

Nu verkar det som vi fått svart på vitt att man fokar helt på kvalet, vilket betyder att man inte kommer matcha spelare i grundserien innan de är 100%.
Detta kommer naturligtvis inte stärka chanserna till en "winning-streak" inför kvalet och utmaningen blir att lyckas hålla ihop gruppen fram tills dess.

Hoppas man ser möjligheten i att träna hockey under riktiga matchförhållanden nu sista tiden, hålla liv i PPt och sätta ett bra försvarsspel samtidigt som man kanske ska försöka jämna ut speltiden lite, tycker inte HåLarssa behöver göra fler 30 minuters matcher innan kvalspelet, även om det kortsiktigt är det bästa alternativet.

Tillåt spelarna att göra så många misstag de bara behöver, för det är av misstagen man lär sig och vi vill ju såklart ha bockat av den kategorin innan matcherna börjar gälla något.

Önskar också att man kan vara såpass prestigelösa att man låter Sjödin gå in och matchcoacha lite inledningsvis för att se om det potentiellt skulle lyfta laget lite.
Freddan är inte själv fullärd och han vet nog vart sin egna akilleshäl ligger. Han mår nog säkert bra av att ta in lite nya intryck och lärdomar om stoltheten tillåter. Nubben har ändå gjort helt klart att han blir kvar kontraktstiden ut, så ta tillvara på chansen!

Ställ båda målvakterna så vi kan gå in i kvalet med två fräscha och matchvärmda burväktare.

Sist men inte minns, hoppas jag få se ett Timrå som med lite glädje går ut och spelar för varandra nu sista tiden.

"It aint over til the fat lady sings" - Mats "storsnusarn" Lusth
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eaxelsson: Bra där Nubben!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eaxelsson: Timråhjärta med!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eaxelsson: Så det var DET Nubben menade när han sa att han jagade en back.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eaxelsson: Jag är positiv, känns spännande, vi behövde verkligen en till röst inför kvalet!

Ett stort plus är ju att han var en riktigt bra back som spelare, hoppas han kan hjälpa till att få lite ordning och reda där, och det är väl vara en stor anledning till att han är här.
Kommentera