1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1950790

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2019-02-23
Timrå tar en pinne borta på 10 matcher och folk går bananas😂 stilla er tills vi klarat kvalet. Då ska jag jubla. Fan inte innan dess. Visst var matchen possetiv. Men det var bara en match.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2019-02-23
Tikkare: Nu måste jag säga emot dig. Vi såväl som laget måste ta tillvara varje fragment av positiva känslor och bra insatser för att bygga upp nåt som åtminstone liknar självförtroende inför kvalet.

Gårdagens match var bara en match ja, en i raden av förluster dessutom. Men nu säger vi som den gamle Luleåtränaren, en förlust i sudden är ingen riktig förlust.

Igår studsade laget tillbaka inställningsmässigt jmfrt med de senaste matcherna på ett sätt som skänkte en varm, skön känsla av hopp inför kvalet. De gjorde det dessutom borta mot Sveriges just nu bästa lag. Med halva laget på skadelistan.

Tror fan att det ger en fingervisning om vår förmåga i ett kval även om vi får möta mighty råttfarmen.
Låst ämne

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2019-02-23
Tikkare: underbart om folk går bananas härinne nu. Det har varit allt för mycket av negativa tongångar sista tiden Att vara positiv har aldrig skadat och att vänta med ev. jubel när kvalet är över hoppas jag inte någon nappar på. Nej nu lever vi ut vår positiva framtidstro på läktarna hur än det går på slutet av seriematcherna. Sen trappar vi upp till kvalet där vilket lag det nu än blir ska blåsas av banan av den röda väggen som kommer att bära fram våra grabbar till ett nytt SHL kontrakt.
Nu alla Timrå supporters möts vi på arenan dom seriematcher som är kvar....visar vårt stöd...är positiva och går lite ”bananas” . Då har vi i alla fall gjort vad vi kunnat för att vi ska ha ett shl lag även till hösten att glädjas åt.
Heja Timrå.....Och heja alla Timrå supporters som har ett stort rött Timråhjärta ❤️
Låst ämne

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2019-02-23
Tikkare: Det är samma sak åt andra hållet också, men låt det vara så, för det är väl härligt med känslor!
Låst ämne