1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580421 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1952481

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2019-02-28
TIK-Lund: trodde laxen var klar redan? Sen finns det ingen klubb i shl som passar robot bättre än Timrå.

Har för övrigt varit in och läst i rögle forum nu efter matchen. Jävlar vilket gnäll, värre än oss på våra värsta dagar. Och alla deras klagomål är detsamma som våra iprincip, fast dom lägger fram det mer som en ursäkt än konstaterande. Dom har tydligen ingen första målvakt, vi kom dit med en andra målis och en junior, den ursäkten till förlust går bort. Dom har många skador också tydligen.. Kan bara tycka synd om dessa sommarbarn, vi har halva laget borta och en av dom är SHLs bästa forward. Sen är cam en dålig match-coach också, den har vi hört förut.

Oavsett hur bittra, negativa och förbannade vi kan vara här inne är jag ändå stolt över oss att vi inte kommer med ursäkter då vi förlorar. Visst fan saknar vi wedda men vi har hittills inte sagt "bara wedda va med hade vi vunnit lätt".

Märks vad bortskämd vissa lag har blivit. Prova hålla på Timrå några säsonger, de är fan uppförsbacke på riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2019-02-28
Öndulat: "bara detaljer kvar" var det senaste jag hörde om Laxen.

Tror Robot blir jävligt svår att behålla, finns ju lag därute som kan betala vadsomhelst för hans kvalitéer men vill han bli en bra SHL center/forward utanför special teams är Timrå en jäkligt bra plats för honom.

Det som talar för är väl att Robot historiskt "skyndat långsamt" och gärna hållit sig till en förening tills han varit mogen att gå upp i nivå. Fast vettetusan om han siktar högre än SHL.
Kommentera