1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581153 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1953891

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2019-03-05
Någonstans är det ju ändå bra att man kan pressa Örebro med 10 ordinarie spelare borta. Samtidigt är det en riktig förvandling vi ska få till inför kvalet och det ska bli spännande att se om man lyckas hitta den där gnistan som behövs.

Jag är så klart ingen hockeytränare men jag tycker att det är hål i huvet att vila producerande spelare inför kvalet och sen släppa ut dom, iskalla, i matcher som gäller hela klubbens existens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2019-03-05
Hockeyoraklet: Det måste ju ingå i hockeytränarens ABC att inte vila fullt speldugliga spelare i form. Låter ju helt orimligt.

Jag hoppas att samtliga spelare på skadelistan faktiskt är skadade eller känner av skavanker. Då känns det motiverat att vila dom.

Men det där får vi väl lita till tränartrojkan på.

Matchen då? Som poängteras redan; så jävla dåligt är det inte att stå upp så pass länge mot Örebro ikväll. Men visst var det få av juniorerna som fick lyfta ordentligt med istid? Eller var det bara jag som missade dom på isen?

Brattström helt okej insats. Känns lugnare och tryggare med honom längst bak. Framför allt när det blir frilägen mot Timrå. Och skott högt upp på vänstra sidan om målvakten.

Gallo också bra. Gillar att han tuggar upp mot kvalet. Han är nog viktigare då än vad han själv tror. Juniorbacken - vad han nu heter - spelar bra utifrån förutsättningarna och sin ålder. Förvalta och förädla där Timrå, tack.

Dessutom tror jag att Timrå skulle kunna mönstra världshistoriens kortaste kedja om man satte in Berglund, Ohlsson och den där right-juniorforwarden. Knappt dom når upp till ribban om dom tre ställer sig på varandra. Den kedjan hade varit nått att se! :)
Kommentera