1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1954051

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2019-03-05
Tarmen70: folk (inklusive jag) har sågat spelare och ledare på det här forumet i 10 års tid. Ibland orättvist och ibland rättvist. Jag är fascinerad över att det blir sånt rabalder över just Drugge. Tänk när Robin Jonsson spelade hos oss och gjorde en knackig första säsong. Jävlar vad svordomarna haglade här inne. Sen växte han ut till en rätt stabil, och tandlös, defensiv back.

Marcus Högström var en annan som fick utstå en hel del skit, han växte ut till en rätt bra spelare till slut. Och då ska vi inte ens snacka om vad folk skrev om nubben när han drog till Frölunda och snodde med sig pyörälä.

Sen är allting relativt. Man minns när laget åkte till Skellefteå och det hängde en docka föreställandes Jonathan Hedström under en bro. Andra lags fans har blivit portade från arenor efter dödshot mot spelare osv. Den kritik som vädras på det här forumet är ingenting mot vad många andra spelare fått utstå. Många spelare får ta emot hån som är 100 gånger värre på isen varje match.

Man kan inte försvara personangrepp, det är inte ok. Men av den kritik som vädras här inne, kom igen. Lite skinn på näsan får man väl ha? Hur blev en 7:e back i periferin av laget föremål för så mycket diskussion?

Några av er som försvarar Drugge verkar känna honom privat och det är väl aldrig kul att läsa att en god vän får ta emot kritik men jag hävdar fortfarande att går man ut i media över att man inte får speltid (hade det hänt för 10 år sedan så hade dom flesta fans velat ställa honom utanför laget bara därför) och sen presterar man som han gjorde mot Örebro, då får man tåla att bli sågad. Sen det här med att spelare läser på hockeysnack, det tror jag inte ett skit på. Det här forumet har tappat rejält i kvalité i flera års tid, det är väldigt sällan man ser någon som faktiskt avlägger en riktig matchrapport längre. Vad finns det för spelarna att läsa på det här forumet?

Det är det sista jag tänker skriva om fallet Drugge. Det känns mer intressant att diskutera vilken otrolig utveckling en sån som kinnvall har haft denna säsong. I den absoluta toppen bland backarnas skytteliga och han spelar i ligans sämsta lag. Jävlar vad han har stärkt sina aktier. Är det någon back som kan bli en ny Åkerman så är det väl han?
Kommentera