1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578016 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1956142

Sv: Apropå nånting...
kallea71: Okej att ni förmodligen vinner mot IKO, men är det inte lite tidigt att säga att vi blir era motståndare? Ni har trots allt bara spelat en match. Inte för att det är troligt men ni kan fortfarande torska serien mot IKO och sen förlora mot vinnarna av den där slutspelsserien också och inte få kvala alls.

Och INGEN absolut INGEN tror att det blir lätta matcher i kvalet, oavsett om det är mot er eller IKO. Däremot tror jag att timrå har aningen bättre försvar och målvakt, även om det inte säger så jävla mycket. Våra lags offensiv är nog ganska likvärdigt.

Sen pratar du som att det är en nackdel att vara ett Stockholmslag? Ni har sånt jävla stort upptagningsområde att det finns plats för 2 elitlag. Timrå är väl inte värsta kommen av alla att va skyldig till kommundoping, men det är ändå ett sätt att få kommunen på kartan för små kommuner som Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Ja,visst har vi stort upptagningsområde,men det gynnar fotbollen betydligt mer än hockeyn. Om det gynnar oss alls,hockeymässigt,förmodligen är den vinsten,sett i det stora hela,ändå rätt marginell när man räknar ner alla plus och minus. Dessutom har vi i stockholm 2 andra stora lag att konkurrera med,i fotbollen,samt 1 stort i hockeyn,dif. Så,som sagt,upptagningsområdet är inte så stort som det kanske ser ut. Vi är inte enda lag som många lag utanför stockholm är i sina respektive hemkommuner. Motvinden som 08 lagen kämpar emot i hockeyn är stora. När tog ett 08lag guld senast?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Har för mig jag läst här att Brattström ev ville lämna Timrå efter säsongen, men kan meddela att Timrå endast är detaljer från förlängning med Brattström, enligt hockeypuls.
Kommentera