1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1956137

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Har aldrig påstått att det blir lätt att gå upp.Allra minst för en klubb som våran som måste kämpa både mot sportsliga motståndare,samt mot vår egen hemkommun till skillnad från dom flesta andra lag utanför 08området. Hade det varit lätt att gå upp hade vi trots detta gått upp igen vid det här laget. Samtidigt ser vi att shl bottenlagen regelbundet åker ner,så trots den stora fördel shl lagen har via seriesystemet och ekonomiskt(j+vligt orättvis fördelning av pengarna) så händer det regelbundet att shl lag åker ner.KHK gjorde det tex. Jag har aldrig sagt att Timrå blir en lätt match. Men detta sagt så känns det som vi fick det för oss bästa motståndet i år och det är många andra också som tycker. Men,jag har inget emot om Timråiterna,framför allt deras spelare och ledare,tror att AIK blir en enkel match. Det gör det bara bättre för oss i så fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kallea71: Okej att ni förmodligen vinner mot IKO, men är det inte lite tidigt att säga att vi blir era motståndare? Ni har trots allt bara spelat en match. Inte för att det är troligt men ni kan fortfarande torska serien mot IKO och sen förlora mot vinnarna av den där slutspelsserien också och inte få kvala alls.

Och INGEN absolut INGEN tror att det blir lätta matcher i kvalet, oavsett om det är mot er eller IKO. Däremot tror jag att timrå har aningen bättre försvar och målvakt, även om det inte säger så jävla mycket. Våra lags offensiv är nog ganska likvärdigt.

Sen pratar du som att det är en nackdel att vara ett Stockholmslag? Ni har sånt jävla stort upptagningsområde att det finns plats för 2 elitlag. Timrå är väl inte värsta kommen av alla att va skyldig till kommundoping, men det är ändå ett sätt att få kommunen på kartan för små kommuner som Timrå.
Kommentera