1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1956003

Sv: Apropå nånting...
kallea71: Året vi gick upp så pissade vi också på hela HA, ändå var vi en hårsmån från att förlora med 4-1 i matcher mot det årets ”strykgäng” KHK. Har vi fler inhyrda legoknektar nu än vad dom hade? Hade vi färre eldsjälar som brann för klubben än vad ni har nu?

Är man AIK:are och tror att kvalet blir en lätt resa, då saknar man verklighetsförankring. Vi har förlorat många matcher denna säsong och det har garanterat satt sig på självförtroendet men vi har också pressat topplagen i SHL i många matcher och spelarna vet att det går att vinna hockeymatcher. Det är först på sista tiden då vi har fått dyngstryk av motståndarna men då har vi också haft mellan 5-10 ordinarie spelare på skadelistan konstant.

Backsidan är inte stark men jag vette fan om den är sämre än eran. Offensivt tror jag båda lag har vapen för att vinna hockeymatcher. Det är kanske målvaktssidan som varit direkt dålig i Timrå IK, där behöver vi förbättring. Sen tror jag inte att AIK kommer att få igenom lika många skott på mål som man är van vid. Där tycker jag mig se stor skillnad mellan SHL och HA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Har aldrig påstått att det blir lätt att gå upp.Allra minst för en klubb som våran som måste kämpa både mot sportsliga motståndare,samt mot vår egen hemkommun till skillnad från dom flesta andra lag utanför 08området. Hade det varit lätt att gå upp hade vi trots detta gått upp igen vid det här laget. Samtidigt ser vi att shl bottenlagen regelbundet åker ner,så trots den stora fördel shl lagen har via seriesystemet och ekonomiskt(j+vligt orättvis fördelning av pengarna) så händer det regelbundet att shl lag åker ner.KHK gjorde det tex. Jag har aldrig sagt att Timrå blir en lätt match. Men detta sagt så känns det som vi fick det för oss bästa motståndet i år och det är många andra också som tycker. Men,jag har inget emot om Timråiterna,framför allt deras spelare och ledare,tror att AIK blir en enkel match. Det gör det bara bättre för oss i så fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Målvaktssidan är väl inget problem med Brattis va?
Kommentera