1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582982 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1956000

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Det tror jag inte alls,det brukar lösa sig. AIK har varit i den där situationen typ vart 3e år eller så. Vi har till skillnad från dom flesta andra utanför 08 ingen hemkomun som stödjer oss ekonomiskt. Vi är härdade iofs också.Alltid kommer det någon in AIK hjälte och lastar in pengarna som behövs för stunden. Men visst är våra återkommande ekonomiska problem störande och problematiska.Vi slår ur underläge som sagt eftersom vi får klara oss själva utan kommunens stöd. Aja..vi får slut ut er helt enkelt och begrava det där helt och hållet. :) . Angående det sportsliga. Jag har lite svårt att se er toppa formen efter en hel säsong som shls strykgäng. Det är inte bara att trycka på en knapp efter en hel säsong som förlorare.Vi var som sagt i era skor själva för ett par år sen. Det är lätt att tro att ens meriterade spelare i slutändan fixar det hela,det gjorde dom flesta AIKare då också. Men dom,liksom så många andra bottengängs inhyrda legoknektar,vek ner sig,hade inte nerverna heller. Eller hjärtat. Det slutade med fiasko och och degradering då. Nu måste vi göra samma sak mot er som hände mot oss då..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag tror till skillnad från AIK supportern att Timrå just kommer att toppa formen inför kvalet. Att prata om förlorare är bara märkligt då SHL är mycket tuffare liga än Allsvenskan. Lagen som går bra (över strecket) har i princip två riktigt vassa forwards av högsta klass, två backar som håller hög SHL klass och minst en målvakt på den nivån. Det som kan hända är att AIK spelar oförutsett vilket ställer till det för alla SHL lag. Tror inte det blir mer än max 5 matcher. TIK 4-1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kallea71: Jag säger redan nu grattis till SHL platsen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kallea71: en annan sak jag tror kan ligga er lite i fatet är att ni är hockeyallsvenskans näst mest utvisade lag samtidigt som Timrå hört till ett av SHL’s bästa lag i PP länge. Det är nog en nyckel för båda lagen. För er att hålla er utanför utvisningsbåset och för oss att producera i PP.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kallea71: Timrå har en växel till, den kommer i kvalet. Vänta och se.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kallea71: Året vi gick upp så pissade vi också på hela HA, ändå var vi en hårsmån från att förlora med 4-1 i matcher mot det årets ”strykgäng” KHK. Har vi fler inhyrda legoknektar nu än vad dom hade? Hade vi färre eldsjälar som brann för klubben än vad ni har nu?

Är man AIK:are och tror att kvalet blir en lätt resa, då saknar man verklighetsförankring. Vi har förlorat många matcher denna säsong och det har garanterat satt sig på självförtroendet men vi har också pressat topplagen i SHL i många matcher och spelarna vet att det går att vinna hockeymatcher. Det är först på sista tiden då vi har fått dyngstryk av motståndarna men då har vi också haft mellan 5-10 ordinarie spelare på skadelistan konstant.

Backsidan är inte stark men jag vette fan om den är sämre än eran. Offensivt tror jag båda lag har vapen för att vinna hockeymatcher. Det är kanske målvaktssidan som varit direkt dålig i Timrå IK, där behöver vi förbättring. Sen tror jag inte att AIK kommer att få igenom lika många skott på mål som man är van vid. Där tycker jag mig se stor skillnad mellan SHL och HA.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
aik va bra
men va gör oskarshamns målis?
minst 2 får han ta på sig
Kommentera